Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az nagy köcsögség ha elmegyek...

Az nagy köcsögség ha elmegyek megnézni egy két eladó motort aztan kiprobalom tapasztalatszerzés miatt?

Figyelt kérdés
Tehát van jogosítványom. De kicsike motorral vizsgáztam. Mentem már 600-assal is egy keveset. De leginkább 125-össel motorozok. Akarnék venni majd 600-ast. De nagy volna szerintem. Ezért elmennék a környéken kipróbálni egy két motort tapasztalatszerzésből. Tehát 250-es 400-as 500-as ilyesmik. Megjátszani a komoly vevőt. Aztán kipróbálás után távozás.
2015. márc. 8. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Elég nagy köcsögség.

Te örülnél ha feleslegesen pazarolnák az idődet, üzemanyagodat olyanok akik igazából nem is akarnak motor venni?

2015. márc. 8. 16:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Érdeklődőből lesz a vevő!

Ha nem szán időt rá akkor nem is fogja tudni eladni. Aztán meg valaki mire elad valamit addigra kipróbálják páran általában. Sokan kipróbálhatják aztán azt mondja hogy nem tetszik vagy még gondolkodok rajta vagy van egy másik megnézem azt is. Stb.

2015. márc. 8. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:

De egy normális érdeklődő azért meg oda mert motort szeretne venni. Lehet hogy nem veszi meg de a szándék megvolt.

Te meg csak tesztpilóta lennél.

2015. márc. 8. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Az ilyenektől mentsen meg az ég mint te!Pazarolod az emberek idejét,üzemanyagát!Arról meg nem is beszélve,hogy mivel nem ilyen nagyobb motorokkal szoktál menni,akkor mi van ha összetöröd vagy valami!?!?Csak mert te ki akartad próbálni......
2015. márc. 8. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Hozzám jöhetsz, egy 900-as Yamahám van, és épp eladó. Hátha megveszed :). Természetesen van próbakör is, ami nem kötelez vásárlásra-én se vennék úgy motort, hogy nem próbáltam ki. Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a vételárat kp. lerakod, és utána próbálhatsz, addig max nézegeted az udvaron. És ne lepődj meg, de szinte minden eladó így gondolkodik, mivel volt már rá példa, hogy a "vevő" elfelejtett visszajönni a próbakörről, és az sem ritka, hogy odaverte a számára ismeretlen motort, aztán ment a pereskedés.
2015. márc. 8. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Jó patkány dolog... Ha nálam jönnek motort venni eddig mindet úgy adtam el hogy ideadja a vételár felét, vagy pedig 2000-et a benzinbe ha mégse kéne neki.

Falra tudnék mászni az ilyen cigány emberektől.

2015. márc. 9. 07:58
 7/11 A kérdező kommentje:
2 ezret benzinért mikor 1 liter se fogy el? Amúgy meg ha valaki elakarja adni akkor ennyit kell áldoznia hogy páran ennyi üzemanyagot elhasználnak mire elkel. Nem olyan könnyű itt a mai világba bármit is eladni.
2015. márc. 9. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező,forditsuk már meg a dolgot.Te mondjuk árulsz a piacon.Én odamegyek a standodhoz,majd miután megettem 2 fürt szőlőt,meg 6 barackot,majd utána megmondom,hogy egy darabot nem vagyok hajlandó venni belőle mert szar az ize!kiváncsi lennék az arcodra........
2015. márc. 9. 17:37
 9/11 A kérdező kommentje:

8-as ez rossz példa.

Tehát te mindent úgy vásárolsz hogy meg sem nézed vagy ki sem próbálod? Hát a gyümölcsöt biztosan megnézed. A motort meg biztosan kipróbálod ha nem akarsz egy rakás pénzt költeni rá. A gyümölcsel nem azonos értékű a motor. Ha veszel 10 barackor aztán rájössz otthon hogy ez rossz akkor kidobod. Ugrott egy ezresed kb. Ha veszel egy motort 1 milióé. Otthon meg rájössz hogy nem jó. Akkor kicsit más a szitu. Vagy költhetsz rá 100 ezreket vagy megpróbálod eladni és aki eljön megvenni az ki fogja próbálni azt csak fél áron szabadulsz meg tőle mint amennyiért vetted.

Ez így működik hogy kipróbálod. A piacon is sokan megengednek hogy kóstolj meg egy barackot vagy egy két szem szőlőt. Azt nem engedig meg senki higy megegyél kettő fürtöt meg 8 barackot. Mikor elmész kipróbálni akkor kipróbálod egy 5-10 km-es kanyarban. Nem túrázni mész vele.

2015. márc. 10. 05:47
 10/11 anonim ***** válasza:
az a baj kedves kérdező,hohy nincs miről beszélnünk!mert magyarázod itt,hogy ahoz hogy megvedd ki kell próbálni,csak te már az elején közölted,hogy ez neked eszed ágában sincs.te csak motorozni mennél más gépével,csak azért hogy kipróbáld!ezt meg inkább nem is kommentálnám,annyira csicska dolog!
2015. márc. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!