Még hogy mekkora köcsögség. Ha az oda vissza utat nézzük számodra 100km/6l fogyasztásnál, akkor se kellene hogy 5k-nál több legyen.
2023. nov. 15. 14:20
12/34 anonim válasza:
Igen, köcsögség. A jó barát azért jó barát, hogy segítsétek egymást, nem azért, hogy pénzt keressetek egymáson.
2023. nov. 15. 14:22
13/34 anonim válasza:
Barátod nem taxisként kért tőled fuvart, te meg melónak vetted. Amikor én vittem vkit rendszeresen, a benzinköltséget számoltam fel. Szerintem ő úgy gondolta, hogy ingyen viszed, vagy max. ötezerért.
2023. nov. 15. 14:36
14/34 anonim válasza:
"Természetesen személygépjármű!"
Akkor viszont sok. Nem is barátomat, csak kollégámat vittem már haza ilyen távolságra. Dízel autóm van. 40 km-n fogyaszt 1200-1500 Ft-ot. Ennyit nem lett volna képem elkérni. A többszörösét meg főleg nem. Majd valahogy viszonozza másképp.
2023. nov. 15. 14:37
15/34 anonim válasza:
40 km ert elekrsz egy teli tartalyt árát. Úgy, hogy jó baratnak... akkor, hogy vielselkedel idegenekkel. Még ha bugattin fuvaroznal vagy mustanggal akkor nemmondom de
2023. nov. 15. 14:39
16/34 anonim válasza:
12-es, ha van egy masszőr barátod, ő ingyen masszíroz? Ha van egy fogorvos barátod ő ingyen tömi a fogadat? Vagy maximum az anyag árát kéri el? Ha van egy fodrász barátnőd, ő ingyen vágja a hajadat? Ha van egy autószerelő barátod, ő ingyen javítja a kocsidat?
Mert akkor, ha egy taxisnak, fodrásznak, autószerelőnek, fogorvosnak, masszőrnek stb. stb. túl sok barátja van, akkor gyakorlatilag folyton ingyen fog dolgozni és sz....t se keres.
Gondoljál már bele ebbe!
2023. nov. 15. 14:39
17/34 anonim válasza:
Az adóhivatalt kellene megkérdezni, hogy extrém magas díjakkal fusizol. Vagy adózol rendesen? Van engedélyed ilyen tevékenységre?
Bónusz kérdés: barátnőhöz +5000 Ft. Oké, és ha haldoklóhoz viszel?
2023. nov. 15. 14:47
18/34 BeefEater válasza:
> rászámoltam barátnő díjat ami +5000 forint
Szerintem a barátodnak most esett le, hogy félreismert. Tudom, hogy amit idéztem nem arra írtad, de előbb-utóbb ez a mentalitás kiderül.
Egy jó(!)barátomat ingyen vittem volna, még benzinköltséget sem szoktam kérni. És természetesen én is ugyan erre számíthatok tőlük, ha nekem van szükségem segítségre.
2023. nov. 15. 14:49
19/34 anonim válasza:
a kérdező nem válalkozó csak a falu császára , van neki egy 20 éves 5ös bmw és ezért kerül nála ennyibe egy km , prémium érzést meg kell ám fizetni
2023. nov. 15. 14:50
20/34 anonim válasza:
16-os, jó barátról volt szó a kérdésben, nem az egész baráti, haveri körről. Én úgy gondolom, a szorosabb baráti kör általában nem áll tíznél több emberből. És általában a jó barátok nem is használják ki egymást, max olykor szívességet kérnek, amit később ők is viszonoznak. Egyébként nekem pl. egy jó ismerősöm nagyon nyomott áron javítja az autómat, és ezt ő maga ajánlotta fel nekem. De volt így állatorvos ismerősünk is, fodrász is van. Én is rengeteg szívességet teszek ismerősöknek szintén fuvarral, vagy kölcsön szerszámokkal, bármi egyébbel, amivel tudok. Nem látok ebben problémát, amíg nem csap át kihasználásba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!