Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire köcsögség?
neki nem jött össze, neki igen. ennyi.
ha egyik haverom se próbálkozna egyik csajnál se akinél valamelyikünk ne próbálkozott volna korábban mindannyian szinglik lennénk...
Azért mert x-nek nem jött össze, akkor a lány is és minden haver is maradjon örökre egyedül? :D Vagy ha ők pont egymást szeretik, ne lehessek egyedül, mert valaki másnak tetszett a lány? :D nonszensz
Akkor lenne gáz, ha járnak, komoly kapcsolat van köztük, szerelmesek, és így hajt rá egy haver.
"akit felakartál szedni de nem jött össze"
Tehát haverod nem a kezedről csapta le, hiszen te nem voltál elég jó a lánynak.
Szerinted az is köcsögség, ha te 'felszedsz' valakit, vagy akár csak igyekszel, azt mondaná haverod, 'tünés, mert őt én néztem ki magamnak!'?
nem gondolom, hogy ez köcsögség. nyilván, nem esne jól, ha a kiszemelt pasit egy barátnőm "összeszedné" magának, de ha megpróbáltam, és nem ment, hát hajrá.
egyébként tudott róla az illető, hogy te bepróbálkoztál a lánynál? mert ha nem, nem írható a rovására... :D
keress magadnak egy leányzót, és te sem leszel egyedül amikor összeültök a barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!