Találtam egy piaci rést, de nincs pénzem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb 60-70m forintból meg lehetne csinálni,egyáltalán nem bonyolult dolog, egy rés amit nem is értem miért nem tömnek be. Mit lehetne csinálni ilyenkor? 1-2 szálat próbáltam megmozgatni de szerintem nem vagyok hiteles. Vagy ez van és végig kell néznem hogy megcsinálják mások? Mint volt már rá példa.2023. okt. 14. 22:14
1/20 anonim válasza:
Azért a semmihez képest a 60-70 misi nem olyan kevés pénz ám. Főleg, ha nem vagy hitelképes, a válallkozás meg totál bizonytalan kimenetelű. Keress egy sugar mommyt, aki hajlandó finanszírozni.
2/20 anonim válasza:
A cápák között műsorban az RTL-en pont ilyen embereket keresnek, és ha még az ötlet is jó akkor megagyák a pénzt
3/20 anonim válasza:
@2
Nem, a cápák nem ilyeneket keresnek, hanem olyanokat, akik működő vállalkozással rendelkeznek, s már letettek valamit az asztalra.
Egy (valamilyen/bármilyen) ötlet nem elég a cápáknak.
5/20 anonim válasza:
Mondd el, mi a rés. Ha bejön, veszek neked egy fagyit.
6/20 anonim válasza:
Ha még senki nem csinálta meg az elgondolkodtató. Lehet azért mert nincs rá valós (vagy fizetőképes) igény? 70 misi azért nem kevés.
7/20 anonim válasza:
És utánaszámoltál, hogy a megtérülés (hozam) mekkora? Végeztél piackutatást, ami alapján az árbevétel megbízhatóan előrejelezhető?
9/20 anonim válasza:
"Találtam egy piaci rést, de nincs pénzem, mit csináljak?"
Vagyis ha lenne 60-70 milliód, akkor már nem lenne...
10/20 anonim válasza:
A felét tudom adni 40%-ért cserében, győzz meg, hogy ez nekem is megérné és nem csak neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!