Pókfóbiám van,találtam egy pókot a szobámban,leütöttem de nagyon félek. Mit csináljak?
Van több. Rengeteg pók létezik. És?
Addig nem fogsz aludni, míg az összes létező pókot nem láttad döglötten?
Most inkább gondolj arra hogy már nincs ott, nincs több a szobába, megnyugodhatsz.
Azt ajánlom hogy sűrűbben porszívózz majd később, kisebb sarokba, eldugottabb helyekre is menj a porszívóval, pl szekrény mögötti pici rész vagy sarkok. Valamint ahonnan tudod, mindenütt ahol találsz pókhálót szedd le, és ha van ott pók, szalad, te pedig lecsapod.
Remélem ezzel legalább picit tudtam segíteni :)
Bocs az előzőér, csak nem értettem a kérdésed lényegét.
Ha nem alszik a családod akkor vedd elő a porszívót és amit lehet azt takaríts át vele! Amikor nálam jelent meg a hálószobában egy konkrétan szörny, a nálunk ritka, de honos nagy méretű pókok egyike, közel 5cm-es - kertesház, építkezés után, amikor még a korábban természetes élőhelye nem volt túlbolygatva, azóta nem láttunk ilyen pókot, közel 15 éve - akkor én is elővettem az éjszaka közepén a porszívót és kiforgattam a bútorokat is meg az ágyunkat is. A férjem kissé ideges volt, de ez van, biztosra kellett mennem, hogy nem csak az az 1 pók jött be kintről amit elkaptam.
Ha ez most nem lehetséges akkor seprűvel, partvissal söpörj át minden rést, a pókok ezt nem szeretik. vagy belepusztulnak vagy kijönnek.
Azonban ahogy nálam sem volt több pók, nyilván nálad sem lesz. de megnyugtat ha seprűvel, felmosóval vagy hasonlóval a réseket kitisztítod és nem találsz semmit.
Rettegj! Megyek feléd. Megölted egy testvéremet.
Üdv: Pókember
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!