Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pókfóbiám van,találtam egy...

Pókfóbiám van,találtam egy pókot a szobámban,leütöttem de nagyon félek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 00:25
 1/7 anonim válasza:
100%
Sok zsepivel vedd fel a hulláját és húzd le a wc-n! Onnan nem jön vissza és tutira megfullad, ha eddig nem halt meg. Én így szoktam.
2023. júl. 24. 00:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Meghalt de félek hogy van e több😭
2023. júl. 24. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Van több. Rengeteg pók létezik. És?

Addig nem fogsz aludni, míg az összes létező pókot nem láttad döglötten?

2023. júl. 24. 00:31
 4/7 anonim válasza:
100%

Most inkább gondolj arra hogy már nincs ott, nincs több a szobába, megnyugodhatsz.

Azt ajánlom hogy sűrűbben porszívózz majd később, kisebb sarokba, eldugottabb helyekre is menj a porszívóval, pl szekrény mögötti pici rész vagy sarkok. Valamint ahonnan tudod, mindenütt ahol találsz pókhálót szedd le, és ha van ott pók, szalad, te pedig lecsapod.

Remélem ezzel legalább picit tudtam segíteni :)

2023. júl. 24. 00:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az előzőér, csak nem értettem a kérdésed lényegét.

Ha nem alszik a családod akkor vedd elő a porszívót és amit lehet azt takaríts át vele! Amikor nálam jelent meg a hálószobában egy konkrétan szörny, a nálunk ritka, de honos nagy méretű pókok egyike, közel 5cm-es - kertesház, építkezés után, amikor még a korábban természetes élőhelye nem volt túlbolygatva, azóta nem láttunk ilyen pókot, közel 15 éve - akkor én is elővettem az éjszaka közepén a porszívót és kiforgattam a bútorokat is meg az ágyunkat is. A férjem kissé ideges volt, de ez van, biztosra kellett mennem, hogy nem csak az az 1 pók jött be kintről amit elkaptam.

Ha ez most nem lehetséges akkor seprűvel, partvissal söpörj át minden rést, a pókok ezt nem szeretik. vagy belepusztulnak vagy kijönnek.

Azonban ahogy nálam sem volt több pók, nyilván nálad sem lesz. de megnyugtat ha seprűvel, felmosóval vagy hasonlóval a réseket kitisztítod és nem találsz semmit.

2023. júl. 24. 00:39
 6/7 anonim válasza:
100%
4-es vagyok, ugyanerre gondoltam én is :), és ugyanezt írtam le csak kicsit bonyolultabbá
2023. júl. 24. 01:28
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Rettegj! Megyek feléd. Megölted egy testvéremet.

Üdv: Pókember

2023. júl. 24. 05:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!