Végre találtam munkát, de nincs pénzem bejárni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ami megtakarításom volt,elment albérletre.Egy hónapja nem dolgozok,most találtam munkát.
Fogalmam sincs hogy oldjam meg.
2016. máj. 18. 20:28
1/13 anonim válasza:
Gyalog? Esetleg egy kollégával a környékről?
2/13 A kérdező kommentje:
20 km-re van a munkahely.A kollégák helybeliek.
2016. máj. 18. 20:40
3/13 anonim válasza:
Talán ezt a munkahellyel beszéld meg.
4/13 anonim válasza:
Bicikli? Ha ez sem járható út, akkor előbb a közeli rokonoktól/ismerősöktől kérnék segítséget, majd végső esetben a leendő főnökkel beszélnék a problémáról.
5/13 anonim válasza:
kérj kölcsön, vegyél fel 50e hitelt. Első-2. fizudból vissza tudod adni.
6/13 anonim válasza:
Én is rokoni segítséget mérnék ha lehetséges.
7/13 anonim válasza:
Biciklivel.
Keress valakit a környékeden aki arra jár dolgozni kocsival.
Kérj kölcsön.
8/13 A kérdező kommentje:
Sok eszed van 3-s!
Nem is dolgoztam még és rögtön úgy kezdek a főnöknél,hogy adjon pénzt?Hol élsz te?
2016. máj. 19. 04:53
9/13 anonim válasza:
Nem értem mi a 3-as válaszolóval a problémád...
Én is így tettem. Elmondtam, hogy nem tudom megvenni a bérletet, mert kb. 30 ezerbe kerül. Kaptam elszámolási előleget a cégtől, majd a számla birtokában rendeztem a különbözetet.
Ha nem beszéled meg, akkor könnyebb?
Ha nincs, akkor nincs...
10/13 anonim válasza:
Ne azt kérd a munkáltatótól, hogy adjon pénzt, hanem kérdezd meg, hogy tudják-e pl cafeteria formában támogatni a bejárást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!