Algyőn a ruhaválogató Texval-ban milyen a légkör, van-e valakinek aktuális tapasztalata? (csak régi bejegyzést találtam ami nem is volt túl konkrét)
én sajnos nem tudok válaszolni, csak annyit tudok, hogy tavaly volt egy ismerősöm, aki ott dolgozott, viszont nem tudom elérni...mert különben én is kíváncsi lennék rá.
gondolom ezt a munkát hirdetik csomagoló munkaként, nem nagyon tudom elképzelni, hogy Algyőn olyan sok egyéb munka van, ami nem az ipari parkon belül zajlik.
Egy barátom dolgozott ott két évet, de közben párszor fel is mondott és próbált mást találni de mindig visszavették amikor visszament mert azér nem olyan kapós ez a munka. Utojjára karácsonykor mondott föl mert a megbeszélt zsebbepénznek csak a felit adták neki oda, annyit szidta őket nekem hogy untam.
Olasz cég, igazi nápolyi banda primitiv óbégató asztalt felborigató stílussal, a magyarba szívesen törlik a cipőjüket, napi 10 órát köll lehúzni, mondjuk ezt kifizetik minimálbérbe. Ha beteg vagy 3 napnál többet akkor mész a levesbe. Amíg normális állást talál az ember addig ki lehet bírni de szerintem nem egy nyugdíjas történet.
2023. Atbaszasok tomkelege. Elfelejtik mondani, hogy allando tulora van : 9, 5 ota a munkaido, az elso 15 nap efo-san 1200 ft oraberbe, utana ugyanebbol adozol is. Szaros, budos, betetes, pelenkas ruhak, azt valogatod ezeregy dzabaly szerint, rohadt balat bontasz, iszonyat szoszben es porban. Csak tulelesi vegszuksegletnek jo.
Olasz vezetoseg, minimalberes megszakadsz melo+ szlikozis alapu tudobetegseg. Sajnos sok munkavalasztas nincs a kornyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!