Elmenjek közmunkásnak ha egyszerűen sehová se vesznek fel, sehová se hívnak be interjúra?
30 körüli képzetlen pasi vagyok, szakma nélkül.
Egyszerűen sehová nem vesznek fel. A legbénább betanított munkára se. Sehová. Kezdem feladni hogy nekem lesz piaci munkahelyem.
BAZ megyében lakom egyébként, Ózd környékén.
Vár a közmunka és építhetem Orbán Viktor országát havi nettó 80? ezer forintért? Ez a jövőképem?
A) Menj vissza külföldre dolgozni.
B) Jelentkezz a Bosch-ba. Sokan járnak oda Ózdról dolgozni, még céges busz is van, ami hozza-viszi őket.
C) Jelentkezz a Jabilba. Oda is mindig van felvétel.
D) Keress munkaerő-kölcsönző cégeket, jelentkezz hozzájuk, és ők kiközvetítenek munkákra.
Például: Adecco, Prohuman, Pannonjob.
11: hol van ez a rengeteg betanított munka a Boschban? Én nem találom.
13: Ez biztosan kamu, csak nekem két 50 feletti családtagom dolgozik Ausztriában fizikai melót, s nem szakmunkások.
"képzetlen pasi vagyok, szakma nélkül."
Nyilván erről is Orbán tehet, hogy még egy szakmát sem vagy képes kitanulni. De persze minden legyen: munka( lehetőleg valami komfortos irodában) vezérigazgatói fizetés, céges autó. Az ilyen lúzereknek teljesen mindegy kit hibáztatnak, mindig más lesz a felelős az elcseszett életéért.
Azóta is munkanélküli vagyok.
"munka( lehetőleg valami komfortos irodában) vezérigazgatói fizetés, céges autó."
HOl írtam ilyenekről? Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!