Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elmenjek közmunkásnak ha...

Elmenjek közmunkásnak ha egyszerűen sehová se vesznek fel, sehová se hívnak be interjúra?

Figyelt kérdés

30 körüli képzetlen pasi vagyok, szakma nélkül.

Egyszerűen sehová nem vesznek fel. A legbénább betanított munkára se. Sehová. Kezdem feladni hogy nekem lesz piaci munkahelyem.

BAZ megyében lakom egyébként, Ózd környékén.

Vár a közmunka és építhetem Orbán Viktor országát havi nettó 80? ezer forintért? Ez a jövőképem?

2023. okt. 13. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A) Menj vissza külföldre dolgozni.

B) Jelentkezz a Bosch-ba. Sokan járnak oda Ózdról dolgozni, még céges busz is van, ami hozza-viszi őket.

C) Jelentkezz a Jabilba. Oda is mindig van felvétel.

D) Keress munkaerő-kölcsönző cégeket, jelentkezz hozzájuk, és ők kiközvetítenek munkákra.

Például: Adecco, Prohuman, Pannonjob.

2023. okt. 13. 18:29
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
8 osztállyal nárhová felvesznek. Az nem lehet kifogás.
2023. okt. 13. 18:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szakma nélkül az mit jelent? Német nyelvtudás és érettségi kombóval már mehetsz egy ssc-be is. De akár 8 általánosod, akár egy sima gimis érettségid van, nem ártana elkezdeni szakmát tanulni, mert minél idősebb leszel, sima betanított vagy fizikai munkára annál kevésbé fognak téged alkalmazni. /Külföldön sem./
2023. okt. 14. 05:41
 14/24 A kérdező kommentje:

11: hol van ez a rengeteg betanított munka a Boschban? Én nem találom.

13: Ez biztosan kamu, csak nekem két 50 feletti családtagom dolgozik Ausztriában fizikai melót, s nem szakmunkások.

2023. okt. 14. 10:09
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A külföld ismét jó lehetőség lehet, illetve megpróbálhatod magad képezni is.
2023. okt. 14. 10:36
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
Engem közmunkára sem vesznek fel. Téged hátha.
2023. okt. 15. 17:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező, hogy alakult az életed?
jan. 9. 20:33
 18/24 anonim ***** válasza:

"képzetlen pasi vagyok, szakma nélkül."

Nyilván erről is Orbán tehet, hogy még egy szakmát sem vagy képes kitanulni. De persze minden legyen: munka( lehetőleg valami komfortos irodában) vezérigazgatói fizetés, céges autó. Az ilyen lúzereknek teljesen mindegy kit hibáztatnak, mindig más lesz a felelős az elcseszett életéért.

jan. 27. 10:04
 19/24 A kérdező kommentje:

Azóta is munkanélküli vagyok.

"munka( lehetőleg valami komfortos irodában) vezérigazgatói fizetés, céges autó."

HOl írtam ilyenekről? Sehol.

jan. 27. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:
És mit tettél azért, hogy legyen munkád? Orbánoztál egy jót? Az sajnos édeskevés lesz....szakma, (szakmák), érettségi, nyelvvizsga. Ez a minimum, amivel el lehet kezdeni munkát keresni.
jan. 27. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!