Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem veszik fel sehova...

Miért nem veszik fel sehova az időseket?

Figyelt kérdés
Anya 40 éves, van 3 szakmája érettségije, dolgozott is kb 5 évet. Miért nem veszik fel sehova?

2021. jan. 9. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
5 évet dolgozott össz-vissz? Talán azért nem veszik fel. Vagy azért, mert járvány van. Vagy azért, mert borsodszakadtiban nincs munka. Vagy azért, mert rossz szakmát választott. A fene tudja ennyiből.
2021. jan. 9. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Ennyiből? Miért mennyit kéne írnom?
2021. jan. 9. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
1esnek igaza van, nem értelek miért kell lepontozni ha nem érted amit írt. Honnan tudjuk, hogy miért nem veszik fel anyukádat? Nem tudjuk hol keres, mit keres, mit dolgozott, hol dolgozott, miben mennyi tapasztalata van, mennyi helyre jelentkezett, milyen hirdetésekre, mik voltak az elvárások, miért nem választották ki, adott-e be önéletrajzot, ha igen, az milyen, volt-e interjún, a szakma amiben dolgozna a lezárásokban érintett-e, stb... még percekig sorolhatnám.
2021. jan. 9. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem pontozok le senkit xd
2021. jan. 9. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg nem vagyok suta, értem amitamir írt, csak azt nem értem, mi mást kellett volna még írnom.
2021. jan. 9. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha értetted volna, hogy más mit írt, akkor nem kérdeznéd, hogy mi mást kellett volna még írnom? Dehogy érted. Értő olvasás nulla. Szomorú, hogy ennyire tönkre vágták az oktatást.
2021. jan. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!