Ha nem vesznek fel piaci munkahelyre sehová, akkor egy értéktelen ember vagyok a társadalom számára?
Figyelt kérdés
szakmám nincs, gyógyuló alkoholista vagyok
F/30
2021. márc. 20. 08:51
1/3 anonim válasza:
Társadalom = munkaerőpiac?
Nem.
Tudom, hogy elcsépeltnek fog hangozni, de tény: csak oda nem vettek fel, ahova eddig jelentkeztél. Nincs olyan ember, intézmény vagy bármi, aki/ami megmondja, hogy valaki SEHOVA sem kell.
Ha tényleg kilábalsz az alkoholizmusból, az óriási lelkierőről ad tanúbizonyságot, amivel még sokra viszed az életben. Kitartás!
2/3 anonim válasza:
Szakma nélkül miért kéne téged alkalmazni bárhol?
3/3 anonim válasza:
Nagyjából az a valóság, hogyha nincsen szakképzettséged, akkor nagyon nehéz elhelyezkedni, általában max közmunkásnak vesznek fel, nagyon kevés olyan munkakör van, ahol 8 általános elég.
Javasolnám, hogy a rehab részeként (vagy attól elkülönülve, igazából mindegy) tanulj valami szakmát, mert úgy van esély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!