Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem vesznek...

Mit tegyek, ha nem vesznek fel sehova? Nem találok munkát?

Figyelt kérdés

Hónapok óta állást keresek, középfokú végzettséggel, irodai és kereskedelmi tapasztalattal. Rengeteg helyre leadtam az önéletrajzom, alig volt 1-2 ahol legalább interjúra behívtak.

Ez most a vírushelyzetnek is köszönhető, vagy régóta ilyen a munkaerő piac. (Évekig dolgoztam előtte, így nagyon rég voltam álláskereső)

A munkaügyi Hivatalokba hétköznaponként van ügyfélfogadás? Vagy csak időpontra lehet menni?

Az ünnep után viszek önéletrajzokat plázákba, pékségekbe, de ezen és az online munkakeresésen van még bármi amit meg tudok próbálni?

Köszi, ha segítesz.

2021. jan. 1. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A munkaerő piac a vírus kezdete óta ilyen, rengetegen keresnek most munkát, gyakorlatilag mindenki aki korábban turizmusban vagy a vendéglátásban dolgozott az beadja a jelentkezését ahova csak tudja, plusz egy csomó irodai dolgozó is munkát keres mert csődbe ment a cége. Most így nyilván jóval kisebb esélyed van munkát találni. A munkaügyi központba kizárólag időpontra lehet menni, de nem lesz könnyű dolgod,mindenképp neten próbáld meg elintézni amit csak tudsz.
2021. jan. 1. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Irodai munkásként mondom, hogy nálunk kb 10 embertől vált meg a cég az elmúlt 8 hónapban (vagy mondtak fel maguktól) és kb július óta nem volt interjúztatás.. Pedig melóból rengeteg van (4 hónapos csúszásban vannak a projektjeink.)

És nem vesznek fel embert, hiába kérjük a HR-t+a vezetőséget, hogy nem bírjuk.

2021. jan. 1. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Középfokú végzettséggel irodai munkát most még hónapokig nem fogsz tudni találni, ha nincs erős protekciód.
2021. jan. 1. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
Fizikai munka büdös? Ki tart el?
2021. jan. 1. 19:16
 5/9 A kérdező kommentje:
a kereskedelem neked nem számít fizikai munkának 12 órában? :D te vagy a büdös :D
2021. jan. 1. 19:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy irodai munkát keresek? azt mondtam abban és a kereskedelemben van tapasztalatom. El megyek én mosogatni is, de nézz már fel a netre, hogy informatikusoknak áll a világ.
2021. jan. 1. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Érdekes én beírom fizikai munka bead egy csomót.
2021. jan. 1. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha budapesti vagy, akkor az Unixhoz mindig keresnek a raktárba munkaerőt. Pár hónapja egy régi jó haverom is elveszítette a munkáját és oda ment el dolgozni. Teljesítménybértől függően nettó 180-230 ezer körül keres. A semminél több.
2021. jan. 1. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
63%

Üdv Magyarországon! Én se találok munkát sehol, mert mindenhol elvárják hogy 20 éves legyél 25 év munkatapasztalattal, 6 nyelvvel meg 8 diplomával havi 120 ezerért 12 órában. És akkor keseregnek utána hogy munkaerőhiány van.

A hivatallal nem kínlódnék, le sem tojnak, én sem kaptam egy fillért sem. Ott gyakorlatilag akkor jár valami aprópénz, ha ledolgoztál vagy 50 évet és jelenleg hajléktalan vagy 0 Ft bevétellel. Köszönd a kormánynak.

2021. jan. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!