Mit tegyek, ha nem vesznek fel sehova? Nem találok munkát?
Figyelt kérdés
Hónapok óta állást keresek, középfokú végzettséggel, irodai és kereskedelmi tapasztalattal. Rengeteg helyre leadtam az önéletrajzom, alig volt 1-2 ahol legalább interjúra behívtak.
Ez most a vírushelyzetnek is köszönhető, vagy régóta ilyen a munkaerő piac. (Évekig dolgoztam előtte, így nagyon rég voltam álláskereső)
A munkaügyi Hivatalokba hétköznaponként van ügyfélfogadás? Vagy csak időpontra lehet menni?
Az ünnep után viszek önéletrajzokat plázákba, pékségekbe, de ezen és az online munkakeresésen van még bármi amit meg tudok próbálni?
A munkaerő piac a vírus kezdete óta ilyen, rengetegen keresnek most munkát, gyakorlatilag mindenki aki korábban turizmusban vagy a vendéglátásban dolgozott az beadja a jelentkezését ahova csak tudja, plusz egy csomó irodai dolgozó is munkát keres mert csődbe ment a cége. Most így nyilván jóval kisebb esélyed van munkát találni. A munkaügyi központba kizárólag időpontra lehet menni, de nem lesz könnyű dolgod,mindenképp neten próbáld meg elintézni amit csak tudsz.
2021. jan. 1. 17:12
2/9 anonim válasza:
Irodai munkásként mondom, hogy nálunk kb 10 embertől vált meg a cég az elmúlt 8 hónapban (vagy mondtak fel maguktól) és kb július óta nem volt interjúztatás.. Pedig melóból rengeteg van (4 hónapos csúszásban vannak a projektjeink.)
És nem vesznek fel embert, hiába kérjük a HR-t+a vezetőséget, hogy nem bírjuk.
2021. jan. 1. 17:24
3/9 anonim válasza:
Középfokú végzettséggel irodai munkát most még hónapokig nem fogsz tudni találni, ha nincs erős protekciód.
2021. jan. 1. 17:33
4/9 anonim válasza:
Fizikai munka büdös? Ki tart el?
2021. jan. 1. 19:16
5/9 A kérdező kommentje:
a kereskedelem neked nem számít fizikai munkának 12 órában? :D te vagy a büdös :D
2021. jan. 1. 19:19
6/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy irodai munkát keresek? azt mondtam abban és a kereskedelemben van tapasztalatom. El megyek én mosogatni is, de nézz már fel a netre, hogy informatikusoknak áll a világ.
2021. jan. 1. 19:21
7/9 anonim válasza:
Érdekes én beírom fizikai munka bead egy csomót.
2021. jan. 1. 19:24
8/9 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, akkor az Unixhoz mindig keresnek a raktárba munkaerőt. Pár hónapja egy régi jó haverom is elveszítette a munkáját és oda ment el dolgozni. Teljesítménybértől függően nettó 180-230 ezer körül keres. A semminél több.
2021. jan. 1. 20:29
9/9 anonim válasza:
Üdv Magyarországon! Én se találok munkát sehol, mert mindenhol elvárják hogy 20 éves legyél 25 év munkatapasztalattal, 6 nyelvvel meg 8 diplomával havi 120 ezerért 12 órában. És akkor keseregnek utána hogy munkaerőhiány van.
A hivatallal nem kínlódnék, le sem tojnak, én sem kaptam egy fillért sem. Ott gyakorlatilag akkor jár valami aprópénz, ha ledolgoztál vagy 50 évet és jelenleg hajléktalan vagy 0 Ft bevétellel. Köszönd a kormánynak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!