Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem találok nekem megfelelő...

Nem találok nekem megfelelő munkát és nem vesznek fel sehova? Mit tegyek ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 21:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Amit tudni kell hogy jelenleg tanulok és még nincs szakképesítésem , sem szakmai tapasztalatom ,mellette krónikus betegségem és magas vérnyomásom is van sajna ,szerencsére jól vagyok de tudom hogy a 10 12 órás munkát nem bírnám sajna
2020. okt. 13. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Hány éves vagy? Miket próbáltál? Kórházba mindig kell takarító.
2020. okt. 13. 22:00
 3/10 A kérdező kommentje:
21 és fiu vagyok
2020. okt. 13. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Saját biznisz, hirdesd szolgáltatásként, amiket tudsz!
2020. okt. 13. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Közmunka
2020. okt. 13. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Megváltozott munkaképességűként nem próbáltál még elhelyezkedni?

Vagy ha tanulsz akkor vállhatsz diákmunkát is, rengeteg diákszövetkezet van, ahol azért lehet válogatni a munkák között.

Kitartást! Ez egy nehéz helyzet.

2020. okt. 13. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Kezet foghatsz pl. velem, meg a sok hasonló sorstárssal.

Vagy hallgathatod a makkegészséges, jóképű, jómódú családból származó, fiatalos, jó ismertségi körrel rendelkező emberkék bölcsességeit arról hogy "aki akar dolgozni az tud", "olyan nincs hogy valaki sehova sem jó", "nem rinyálni kell, amíg megvan kezed lábad addig igenis menjél melózzál".

Én ugyanilyen kérdést tettem fel pár hónapja, még én voltam a szar mert "nem jó nekem bármilyen meló", miközben dolgozni akartam még úgy is, hogy súlyos, komplex pánikbetegség/depresszió/szorongás/szédülés kombóval vert meg a sors, ami az élet legalapvetőbb aspektusait is pokollá változtatta. És ennek ellenére mégis akarnék pénzt keresni, itthonról végezhető munka után néztem, ne tudd meg mit kaptam: hisztis, élősködő, lusta, nyavalygós, válogatós meg tudomisén. Úgy hogy fél lábbal a sírban vagyok a betegség miatt. Ennyire megértőek az emberek. Persze amelyik ezt pofázza az mind kicsattan az egészségtől, meg persze ő se az utcát söpri, hanem az irodában reszeli a körmét, de attól jól megmondja a tutit.

2020. okt. 13. 22:38
 8/10 A kérdező kommentje:
7 es át érzem gondod , nekem amúgy nem otthoni munka kéne , csak 6 vagy max 8 órás ami itt van a kerületemben ahol lakok mert nem akarok órákat igázni. a másik fontos meg az lenne hogy olyan legyen ahol munkáltatónak nincsenek a fellegekben az elvárásai ,de ahogy tapasztalom most a virushelyzet miatt még rosszabb a munkalehetőség , nem mintha elötte olyan jó lett volna a helyzet sajna , de hát ez van , majd lesz valahogy , vagy mégsem ki tudja .
2020. okt. 13. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
Irodai melót próbálj nézni,amihez nem kell végzettség,tapasztalat,nyelvtudás.
2020. okt. 13. 22:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat mindenkinek ment a zöld 👍
2020. okt. 13. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!