Nem találok nekem megfelelő munkát és nem vesznek fel sehova? Mit tegyek ?
Megváltozott munkaképességűként nem próbáltál még elhelyezkedni?
Vagy ha tanulsz akkor vállhatsz diákmunkát is, rengeteg diákszövetkezet van, ahol azért lehet válogatni a munkák között.
Kitartást! Ez egy nehéz helyzet.
Kezet foghatsz pl. velem, meg a sok hasonló sorstárssal.
Vagy hallgathatod a makkegészséges, jóképű, jómódú családból származó, fiatalos, jó ismertségi körrel rendelkező emberkék bölcsességeit arról hogy "aki akar dolgozni az tud", "olyan nincs hogy valaki sehova sem jó", "nem rinyálni kell, amíg megvan kezed lábad addig igenis menjél melózzál".
Én ugyanilyen kérdést tettem fel pár hónapja, még én voltam a szar mert "nem jó nekem bármilyen meló", miközben dolgozni akartam még úgy is, hogy súlyos, komplex pánikbetegség/depresszió/szorongás/szédülés kombóval vert meg a sors, ami az élet legalapvetőbb aspektusait is pokollá változtatta. És ennek ellenére mégis akarnék pénzt keresni, itthonról végezhető munka után néztem, ne tudd meg mit kaptam: hisztis, élősködő, lusta, nyavalygós, válogatós meg tudomisén. Úgy hogy fél lábbal a sírban vagyok a betegség miatt. Ennyire megértőek az emberek. Persze amelyik ezt pofázza az mind kicsattan az egészségtől, meg persze ő se az utcát söpri, hanem az irodában reszeli a körmét, de attól jól megmondja a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!