Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Olyan létezhet, ha pénzügy...

Olyan létezhet, ha pénzügy diplomával pályazgatok hogy sehova nem vesznek fel?hogyan kell állást találni keresni?

Figyelt kérdés

Jó oár helyre küldtem jelentkezést, gyakorlati tapasztalatom is van.

Nem találok több hirdetést már. Azaz tehetetlenul várok.

Elképzelhető az hogy nem lesz munkám? Akkor hogyan kell állást keresni, ha nem így? Azon kivul hogy álláshirdetésekre jelentkezem mit tudok tenni?

2022. szept. 28. 11:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
De hol? Budapesten egy rakás pénzügyi, gazdasági diplomást felvesznek nagy multik, vidéki városokban nyilván rosszabb a helyzet.
2022. szept. 28. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:

Cégek saját oldalán.

CVd rendben van?

2022. szept. 28. 11:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Linkedin, profession, mindenre jelentkeztél?
2022. szept. 28. 11:29
 4/14 A kérdező kommentje:

Profession on is vagyok

Sajnos vidék van kimaxolva. Pesten nem tudom hogyan indulnék el merr nem tudom hova kéne koltozni ahova be kéne járnom meloba.

Cégek saját karrierportálján is jelentkeztem.

De annyira szemelytelen az egész. Voltam már 2 interjun, egyikre sem engem vettek fel. A tobbiek visszajelzését még várom.

2022. szept. 28. 11:32
 5/14 A kérdező kommentje:

A profession azt írja a pályázataim státuszára hogy "még nem ismert"

Ez azt jelentené hogy meg sem nézte még senki?

2022. szept. 28. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Akkor jelentkezni kell Pesten is meg messzebb, ha a munka nem jön hozzád akkor neked kell odamenni.
2022. szept. 28. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:
8%

Meki, burger king?

Nyilván nem te leszel az egyetlen aki munka helyett egyetemen keféltette a lukát. Tegyük tisztába a dolgokat: attól mert anyuék nyakán lébecoltál még évekig, semmilyen előjogokat nem élvezel, sőt. A burger kinges melónál is a rangsor közepe felé leszel csak jelentkezésnél.

2022. szept. 28. 11:50
 8/14 A kérdező kommentje:

18 évesen már kidobtak otthonrol. Ne itelkezzél mások felett.

Nem burger kingért tanuptam mellesleg. Eladoim van azzal voltam már pesten uzletvezeto.

Penzugy gyakorlatom diplomám van. Ezzel keresek állást mert burger king nem fog nekem lakberre adni!nem tudok megélnj.

2022. szept. 28. 11:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Nuncs anyuka meg senkim.
2022. szept. 28. 11:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor jelentkezz egy ssc-be Budapesten a legtöbb helyen sok home office van.
2022. szept. 28. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!