Olyan létezhet, ha pénzügy diplomával pályazgatok hogy sehova nem vesznek fel?hogyan kell állást találni keresni?
Jó oár helyre küldtem jelentkezést, gyakorlati tapasztalatom is van.
Nem találok több hirdetést már. Azaz tehetetlenul várok.
Elképzelhető az hogy nem lesz munkám? Akkor hogyan kell állást keresni, ha nem így? Azon kivul hogy álláshirdetésekre jelentkezem mit tudok tenni?
Cégek saját oldalán.
CVd rendben van?
Profession on is vagyok
Sajnos vidék van kimaxolva. Pesten nem tudom hogyan indulnék el merr nem tudom hova kéne koltozni ahova be kéne járnom meloba.
Cégek saját karrierportálján is jelentkeztem.
De annyira szemelytelen az egész. Voltam már 2 interjun, egyikre sem engem vettek fel. A tobbiek visszajelzését még várom.
A profession azt írja a pályázataim státuszára hogy "még nem ismert"
Ez azt jelentené hogy meg sem nézte még senki?
Meki, burger king?
Nyilván nem te leszel az egyetlen aki munka helyett egyetemen keféltette a lukát. Tegyük tisztába a dolgokat: attól mert anyuék nyakán lébecoltál még évekig, semmilyen előjogokat nem élvezel, sőt. A burger kinges melónál is a rangsor közepe felé leszel csak jelentkezésnél.
18 évesen már kidobtak otthonrol. Ne itelkezzél mások felett.
Nem burger kingért tanuptam mellesleg. Eladoim van azzal voltam már pesten uzletvezeto.
Penzugy gyakorlatom diplomám van. Ezzel keresek állást mert burger king nem fog nekem lakberre adni!nem tudok megélnj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!