Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Olyan létezhet, ha pénzügy...

Olyan létezhet, ha pénzügy diplomával pályazgatok hogy sehova nem vesznek fel?hogyan kell állást találni keresni?

Figyelt kérdés

Jó oár helyre küldtem jelentkezést, gyakorlati tapasztalatom is van.

Nem találok több hirdetést már. Azaz tehetetlenul várok.

Elképzelhető az hogy nem lesz munkám? Akkor hogyan kell állást keresni, ha nem így? Azon kivul hogy álláshirdetésekre jelentkezem mit tudok tenni?

2022. szept. 28. 11:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig célszerű Budapesten keresned, illetve országosan. albérletet talász azután is, hogy felvettek valahová, majd megegyezel velük, hogy 1 hónap múlva kezdesz, addig keresel kecót. Én is így kezdtem anno.
2022. szept. 28. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Ahol voltál interjún és nem téged választottak, onnan érdemes lehet (persze minél hamarabb, nem hónapokkal később) visszajelzést kérni, hátha mondanak valami hasznosat.

Az életrajzzal szembeni elvárásoknak, aktuális trendeknek érdeme a utána nézni, megnézni, hogy mit tudsz rajta javítani.

Mostanában lesz állásbörze, érdemes lehet oda is kinézni. Sok cég keres ilyen helyeken, de hasznos tippeket is összegyűjthetsz ilyen helyen.

Érdemes a barátokat, ismerősöket, rokonokat is mozgósítani. Hátha valaki tud a munkahelyén szabad állásról és be tudnak ajánlani. Sokszor előfordul, hogy házon belül előbb meghirdetik az állásokat, mint nyilvánosan - és ha találnak házon belül, vagy dolgozói ajánlására valakit, akkor akár meg se hirdetik. Sok helyen még jutalom is jár érte, ha valaki jó munkaerőt ajánl. Van ahol hivatalos policy is van róla, hogy dolgozói ajánlással mindenképp be kell hívjanak interjúra, de még ha nem hivatalos álláspont, akkor is segíthet, ha egy ott dolgozó adja oda az életrajzod a HR-esnek, mintha csak beküldöd egy hirdetésre.

Ezek a beszélgetések elég jól körüljárják a témát, érdemes meghallgatni:

[link]

[link]

[link]

2022. szept. 30. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Corvinus MSc.-vel nem tudok elhelyezkedni már több, mint hat hónapja. Na ehhez mit szóltok?

Tapasztalatom nem nagyon van, de ahova eddig behívtak, mindenhol úgy gondolom jól teljesítettem, angollal se volt soha gond. Fontos kiemelni, hogy ezek nem recruiteres körök voltak, hanem szakmai vezetőkkel, közvetlen felettessel interjúztam. Mégse kaptam meg egy állást sem.

Egy-egy hirdetésre iszonyú sok ember beadja, akármennyire szűkítik a kört, egy ponton már csak a személyes szimpátia számít.

2022. okt. 6. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:
lehet
2022. okt. 6. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!