Csak nekem tűnik úgy hogy az árak újból az egekbe kezdenek szökni? A húst mennyire tudjatok megengedni magatoknak , ill.ha továbbra is nő az ára pl. 1/3val akkor mit fogtok csinálni? Pl.miket fogtok enni?
Sajnos az előző a fején találta a szöget :/ Ott, ahol én lakok (Belváros), egyszerűen nincs az üzletekben nemhogy rendes hús de még húspult sem. A távolabbiakban, ahová néha elmegyek autóvak nagybevásárolni, ott meg még ennyire sincs. Amit ezeknél hús címén árulnak azt nem érdemes megenni, akár saját márka, akár "nagy gyártók" terméke. (Eleve hogy a húst gyártani kell számomra abszurd...)
Ahol korábban laktam, ott volt az egyik komoly mangalicatenyésztőnek egy saját üzlete, hétvégente eljutottam bio piacra, de még a szupermarketekben is volt néha vadhús. Ezeknek az áráról nem tudok nyilatkozni, mindig is drága volt.
Cserébe mondjuk nincs plazma tv-m meg gyógyszerekre se szoktam költeni.
Akkor szoktam húst enni ha elmegyek valahová és van 10 000 alatt húsos fogás.
Ez nagyon ritka és hiányzik is.
Tojás, halkonzerv, olajos magvak - kb. ebből fedezem a fehérjéimet de rohadtul érzem hogy kevés, szinte mindig éhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!