Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem akadtok ki a cukor árán?

Nem akadtok ki a cukor árán?

Figyelt kérdés
Komolyan itt tartunk hogy majdnem duplájára emelték a cukrot? Ma néztem a boltban azt hittem lehidalok a 240esftos cukor most 449ft. Nem nevetséges már amit a kormány és a kereskedők csinálnak??

#cukor #megemelés #Egekben levő árak
2023. aug. 7. 22:05
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
36%
Miért akadnék ki egy méreg árán?
2023. aug. 7. 22:14
 2/41 anonim ***** válasza:
72%
Életemben nem vettem még cukrot. Szóval annyira nem izgat. De 1 kilo 450 az azért senkit nem fog csődbe vinni.
2023. aug. 7. 22:19
 3/41 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Drága, drága, de mi nem az? Ennél sokkal brutálisabb drágulások is voltak az elmúlt években.
2023. aug. 7. 22:22
 4/41 anonim ***** válasza:
84%
A villanyszámlám jobban zavar. És azt nem is tudom kiváltani mással, se lemondani róla.
2023. aug. 7. 22:27
 5/41 A kérdező kommentje:
De érdekes a sajt meg visszatudott menni a pár évvel ezelötti árára. Na mindegy látom senkit nem érdekel ez se...meg előre is mentünk! Minden boltnál kéregetőkbe futok bele..hiteltelen az egész ami zajlik!
2023. aug. 7. 22:28
 6/41 anonim ***** válasza:
29%
Nem hallottál még Schwab-ékról? A csapból is az folyik lassan, hogy új világrend van alakulóban. A jelenlegi cukorár lószar ahhoz képest, ami még jön, ne akadj ki rajta annyira.
2023. aug. 7. 22:37
 7/41 anonim ***** válasza:
60%

Én sosem értettem miért van a cukor árának ekkora jelentősége. Nehéz elképzelnem azt a háztartást, ahol olyan sok fogyna belőle, hogy ez annyit számítana. Sajtból meg tud enni naponta rendes mennyiséget az ember, de cukor? Még ha valali sokszor süt sütit, akkor is az egyik legkisebb tétel.

1:

Csak nem Norbi vagy, esetleg egy híve?

2023. aug. 7. 22:44
 8/41 anonim ***** válasza:
82%

A sajt romlandó. Sőt az alapanyagai is.

A cukor viszont nem.

2023. aug. 7. 22:49
 9/41 anonim ***** válasza:
28%
A Wellness szállodák így is tele hétvégente, a horvát tengerpartokon több a magyar mint a horvát, a fesztiválokon sorban állnak az 5000 forintos hamburgerért és még lehetne sorolni. Nem fog senki éhenhalni hidd el.
2023. aug. 7. 23:04
 10/41 anonim ***** válasza:
62%
Kb 3 hónapig elég nálam egy kg cukor. Szerinted érdekel 200 Ft különbség?
2023. aug. 8. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!