Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem akadtok ki a cukor árán?

Nem akadtok ki a cukor árán?

Figyelt kérdés
Komolyan itt tartunk hogy majdnem duplájára emelték a cukrot? Ma néztem a boltban azt hittem lehidalok a 240esftos cukor most 449ft. Nem nevetséges már amit a kormány és a kereskedők csinálnak??

#cukor #megemelés #Egekben levő árak
2023. aug. 7. 22:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
23%
#30 Nem velem mész szembe, ha nem érted miről dumál Matolcsy. Van egy kerek egész terv, ami maga az új világrend. Agenda 2030 néven is megtalálod. Ennek vannak ágazatai, ahol radikális változások lesznek. Ilyen az egészségügy, digitális pénz és jegybankrendszer, zöld, megújuló energia, társadalmi normák megváltoztatása, robotika és mesterséges intelligencia, mesterséges élelmiszerre való átállás... Ezeknek a bevezetése már folyamatban van. "Fenntartható" világ lesz. Mindent bérel és megoszt majd egymással a társadalom. Matolcsy is felhozta Magyarország milyen fejlődésben hol áll. Értem, hogy nem tudsz belegondolni, nem logikus, meg nem érted hogyan lehetséges, de akkor kérdezz és elmagyarázom, megmutatom. További forrásokért és információkért keress privátban.
2023. aug. 8. 17:57
 32/41 anonim ***** válasza:
14%
Eddig magántulajdon megszűnéséről kamuztál itt. Most hogy kibukott, hogy ez mennyire röhejes és irreális, hirtelen már zöld energia meg mesterséges élelmiszer? Bírom hogy mennyire semmi következetesség vagy logika nincs soha egyetlen konteósban sem, csak játsszák az itt a piros, hol a pirost a meséikkel :D
2023. aug. 8. 18:23
 33/41 anonim ***** válasza:
38%
#32: Ahelyett, hogy puffogsz itt, olvass utána, ez mind egy csomag, és igen, tenyleg része a magántulajdon kivezetése. Mármint a "kisember" számára.
2023. aug. 8. 18:34
 34/41 anonim ***** válasza:
30%

Nem puffogok, jót mulatok azon hogy egyesek micsoda meséknek képesek bedőlni, ráadásul mindezt ilyen nagy arccal előadni :D

Kíváncsian várom, amikor nyolcvankilencedjére ezzel is felsültök, mi lesz az új vesszőparipája az alusipkás brigádnak.

2023. aug. 8. 18:39
 35/41 anonim ***** válasza:
60%

De, de speciel cukrot nem szoktam venni.

Veszek viszont vajat, sajtot, tejfölt, zöldséget, azon jobban ki vagyok akadva, ellenben ezek ára pont most csökkent vissza valamennyit, 20-40%-ot.

Édesítőtabletta is tavaly duplájára emelkedett.

2023. aug. 8. 19:30
 36/41 anonim ***** válasza:
56%

#34 🙂

[link]

2023. aug. 8. 19:35
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

25: És biztos vagy benne, hogy szeretik?

Az én nagyim is csinálta és diktálta belénk ezeket, amióta nem él, nem szoktam ilyeneket enni...

Nem szeretem!

Készen veszek évente 1-2 sütit.

Meg főzök tejbegrízt néha, abba 3/4-e édesítő megy és csak 1 kanál cukor.:)

Minden másba édesítő tablettát teszek.

2023. aug. 8. 19:38
 38/41 anonim ***** válasza:
69%
36: Magyarul is rengeteg anyag van róla, mainstream-ben is!
2023. aug. 8. 21:54
 39/41 anonim ***** válasza:
65%
#38 Így van. Épp ez a vicces, hogy egyesek jönnek azzal, hogy konteósok vagyunk, mikor a csapból is ez a szar folyik már, illene tudni róla. De nekik még a világ összes forrásra sem elég bizonyíték rá. Ez van, vannak ilyen emberek...
2023. aug. 9. 01:39
 40/41 anonim ***** válasza:
60%
Kapaszkodj meg kérdező, mert Anyukám faluban lakik és ott 750 Ft. Még is meg veszik mert a Gizi néni aki 80 éves de még süt neki kell és meg fogja venni, mert a fájó lábaival nem fog azért 5 kilométereket buszozni, hogy cukrot vegyen.
2023. aug. 9. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!