Nem akadtok ki a cukor árán?
Figyelt kérdés
Komolyan itt tartunk hogy majdnem duplájára emelték a cukrot? Ma néztem a boltban azt hittem lehidalok a 240esftos cukor most 449ft. Nem nevetséges már amit a kormány és a kereskedők csinálnak??2023. aug. 7. 22:05
11/41 anonim válasza:
Évente 1x veszünk 1 kg cukrot. Igazából fogalmam sincs mennyibe kerül.
12/41 anonim válasza:
Mert ha kiakadok rajta akkor olcsóbb lesz? Nem. Akkor még teljesen felesleges. Minimalizáltuk a használatát és még van oldva.
13/41 anonim válasza:
Kb 3 évente veszek egy kiló cukrot, szóval teljesen hidegen hagy.
14/41 anonim válasza:
Jelenleg és az elmúlt két évben a cukor előállítása 350-400 Ft volt kilónként. A hatósági ár miatt volt csak 240 Ft.
15/41 anonim válasza:
A 10 éves cukorfogyasztásom nem éri el az 1 kg-t, hol nem szarom telibe az árát.
16/41 anonim válasza:
Fingom nem volt róla, hogy mennyibe kerül 1 kiló cukor ameddig itt nem olvastam, de a médiában és a környezetemben lévő állandó nyafogás miatt ha leszólítanak az utcán és megkérdezik hogy szerintem mennyibe kerül 1 kg cukor simán betippeltem volna 2000-3000 forint körülire.
17/41 anonim válasza:
Gyerekek! A média, a parlamentek stb mind hírt adott már az új világrendről. Matolcsy előadást is tartott a magántulajdon fokozatos eltörléséről, a minden téren kiterjedő bérléses dolog bevezetéséről. Qrvaszar világ jön. 7-ből csak egyetlenegy ember van ezzel tisztában?!
#6 voltam.
18/41 anonim válasza:
Én inkább az alap élelmiszerárakon vagyok kiakadva. Cukorból meg étolajból alig használunk, mindenki ezen rugózik, mintha cukros olajon élnének.
19/41 anonim válasza:
Tisztában vagyunk vele hogy a fanatikus konteósoknak újabban Schwab lett az istenük, akiről valami érthetetlen oknál fogva azt képzelik, hogy bármit mond, az szentírás. De emellett azzal is tisztában vagyunk hogy nem törlődött el a magántulajdon, és eleve nem is lenne reálisan kivitelezhető ilyesmi.
20/41 anonim válasza:
#19 Én nem úgy veszem észre, hogy az emberek többsége tisztában van a dolgokkal. Ezekszerint neked is van még mit tanulnod. Matolcsy előadását láttad már? Vagy EU parlament, hogy hogy is fog kinézni a magántulajdon mentes élet? Amúgy meg nem igazán értem, miért kell a konteó szóval dobálózni, ez nem elmélet! Valóban átlakítják a világot, sőt, 3 éve élesben megy. Még a kormányok, települések oldalán is találhatsz róla infókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!