Mi van, ha aláírtam az albérleti szerződést, de mégsem költözök be?
He he, lassabban azert, honnan tudod hogy nem a lany a hibas? Mondjuk szakitott vele pl, es nem tehet rola szerencsetlen?
Amugy a valasz az, hogy olvasd el mit irtal ala pontosan, milyen feltetelek mellett allhatsz el ettol, fizettel-e mar kauciot, stb. Probalj a foberlovel megegyezni, meg ha lehet akkor a mar bekoltozott lannyal is, es talaljatok ki vmit egyutt. Mert kulonben bajod lehet belole, az senkit nem erdekel hogy ott laksz e tenlyegesen, te lakhatasi JOGOT szerzel a szerzodessel. Pont ugy mintha megveszed a buszjegyet, de kozben a haver arra jar es elvisz autoval, attol meg a BKV nem fogja neked a jegyarat visszaadni. (berlettel ugyancsak)
30 napon belül, ha elállok a szerződéstől a kaukció foglalónak minősül. Én a 2. kaukciót fizettem volna novemberben. De be sem költöztem végül. Egy nálam nagyobb jövedelmű személy költözött oda helyettem...
Elég, ha át van írva az ő neve az enyém helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!