Nekem melyik tőzsde platform lenne a legideálisabb?
Figyelt kérdés
Bocsánat a századik ilyen kérdésért, de a kérdezők vagy nem írták le a saját igényeiket és ezért nem lehetett megválaszolni, vagy ha meg is lehetett, akkor is annyi jót-rosszat olvastam mindegyik platformról, hogy nem tudok azóta se dönteni.
Kockázati tőkebefektetést csinálnék, max 1 millió ft-ig (pár százezer forintonként cégek részvényeit venni, pl Virgin Galactic stb.), tehát nem a teljes vagyonomat tenném kockára. Ezzel nem is hosszabb távra (legalábbis nem évtizedekre, max évekre) tervezek, és nekem inkább szempont, hogy alacsony kezelési költség legyen, TBSZ nem fontos.
2023. aug. 30. 08:10
2/4 anonim válasza:
Ja és ez nem “tőzsde platform”, ilyen nincs. Amit keresel azt úgy hívják bróker.
3/4 A kérdező kommentje:
És az XTB v. KBC az IB-hez képest milyenek? Azt olvastam amerikai részvények vételéhez ezek is jók. Illetve előbb utóbb a megtakarításom nagyrészét ETF-be fektetném (S&P 500 v. valami űrturisztikai ETF), és akkor feltételezem érdemes olyan brókert választani, ami ezeket is jól kezeli. Bár ezeknél meg lehet érdemes hazai brókert választani, mert itt már hasznos a TBSZ?
2023. aug. 30. 11:04
4/4 anonim válasza:
A KBC sajnos drága az IB-hez képest. Az XTB-ről nem tudok nyilatkozni. Viszont mindnek kell hogy legyen kondíciós listájának amik alapján össze tudod hasonlítani a költségterheket. Ha a TBSZ is fontos akkor már csak az IB jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!