Használja valaki az Immediate Momentum platformot?
Szerintem átverés. Andor Éva interjúra hivatkozik itthoni oldalakon. Viszont az egyikben állítólag azt mondta Éva, hogy 3 éve használja, viszont csak fél éve létezik.
Másik, hogy pontosan szórol szóra ugyanaz a cikk reklámozza Évával az Altrix Edge-et is, másikban meg a Momentumot. Meg ez a siess, már csak 37 hely maradt! Hát ha valami ennyire tuti buli, miért kell így reklámozni? Nagyon scam szagú nekem.
Én gondoltam kiprobálom, regisztráltam (név, telefonszám, e-mail), fel is hívott egy nő egy nemzetközi számról, háttérben zene és más emberek hangja, a nő töri a magyart és alig értettem valamit, küld linket az e-mailra, a kártyaszámot megadtam, viszont az én telefonom párszor lefagyott vagy nem töltötte be az oldalt, a nő vagy 3 linket küldött, a tranzakció nem történt meg, le akart töltetni velem egy alkalmazást amivel távolrol hozzáfért volna a rendszerhez, aztán whatsapp-ot akarta le töltetni, aztán mikor közöltem vagy 10 percen keresztül vele hogy nekem ez nem tetszik és törölje az egészet, totál kiakadt és elkezdett kiabálni majd letette és azota se hívott vissza, a biztonság kedvéért zároltatom a kártyát és másikat csináltatok.
Továbbá itt van egy link, az oldalon azt taglalják hogy átverés vagy sem, végül pontosan nem írják le viszont az átverés felé hajlanak, én azt sajnálom hogy ezt az oldalt későn találtam meg és elpocsékoltam 1.5-2 órát az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!