Nem rég kezdtem befektetéssel foglalkozni, eddig csak a revoluton. Milyen platformot ajánlanátok kereskedésre? (Bitcoin, arany, S&p500) ?
Az megvan, hogy
- az S&P 500 az nem részvény, hanem egy 500 részvényből álló index?
- ha valamivel kereskedsz, és hamarabb veszed meg, mint adod el, akkor rövid időre a tulajdonodba kerül?
- hogy minden bank, bróker közzéteszi a honlapján hogy mennyibe kerülnek az értékpapír számlavezetési díjak és az egyes megbízások?
"ha valamivel kereskedsz, és hamarabb veszed meg, mint adod el, akkor rövid időre a tulajdonodba kerül?"
Ez a revoluton mondjuk ha jól tudom pont nem így van.
"Nem rég kezdtem befektetéssel foglalkozni, eddig csak a revoluton. Milyen platformot ajánlanátok kereskedésre?"
Ha már így megosztottad velünk, hogy most kezdted nemrég, akkor inkább nem ajánlunk semmit, mert nehogy bennünket hibáztass, ha jövő hétre lenullázod a számládat az erősen nulla ismereteid okán.
Hiiihihihihi.
Kosztolany.
Hiiihihi.
Elolvastam .
12 évesen kereskedett,és nyert.
Hiihiihihi.
Utána is .
Telo.
Nyert.
Telo vissza ,nyert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!