Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem rég kezdtem befektetéssel...

Nem rég kezdtem befektetéssel foglalkozni, eddig csak a revoluton. Milyen platformot ajánlanátok kereskedésre? (Bitcoin, arany, S&p500) ?

Figyelt kérdés
illetve hogy tudok úgy részvényt venni( pl:s&p 500)hogy ne csak kereskedni tudjak vele de ténylegesen a tulajdonom legyen és részesülhessek osztalék fizetésben? Például banoknál megéri értékpapírszámlát nyitni (cib,mkb)? Vagy nagyon elvinnék a hozamot?

2023. máj. 1. 16:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Tbsz számlával elsősorban bankoknál, akkor adómentes lesz a nyereség.
2023. máj. 1. 16:11
 2/20 anonim ***** válasza:
43%

Az megvan, hogy

- az S&P 500 az nem részvény, hanem egy 500 részvényből álló index?

- ha valamivel kereskedsz, és hamarabb veszed meg, mint adod el, akkor rövid időre a tulajdonodba kerül?

- hogy minden bank, bróker közzéteszi a honlapján hogy mennyibe kerülnek az értékpapír számlavezetési díjak és az egyes megbízások?

2023. máj. 1. 16:14
 3/20 anonim ***** válasza:

"ha valamivel kereskedsz, és hamarabb veszed meg, mint adod el, akkor rövid időre a tulajdonodba kerül?"

Ez a revoluton mondjuk ha jól tudom pont nem így van.

2023. máj. 1. 18:29
 4/20 anonim ***** válasza:
21%

"Nem rég kezdtem befektetéssel foglalkozni, eddig csak a revoluton. Milyen platformot ajánlanátok kereskedésre?"

Ha már így megosztottad velünk, hogy most kezdted nemrég, akkor inkább nem ajánlunk semmit, mert nehogy bennünket hibáztass, ha jövő hétre lenullázod a számládat az erősen nulla ismereteid okán.

2023. máj. 1. 19:09
 5/20 A kérdező kommentje:
Mindig vállalom a döntéseimért a felelőséget, ha mást nem is ezt az egyet megtanultam apámtól nem szoktam mást hibáztatni.. de tök felesleges a kommented, minek írsz akkor ha nem akarsz segíteni?
2023. máj. 1. 22:40
 6/20 A kérdező kommentje:
el hinted hogy ott van nállad a válasz, de inkább megtartod magadnak mert nem tudod mit kezdenék vele....
2023. máj. 1. 22:42
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Elsőként azt ajánlanám, hogy tanulj és képezd magad kereskedésben és kockázatkezelésben. Nézzél tutorialokat youtubeon.
2023. máj. 2. 00:29
 8/20 anonim ***** válasza:

Andre Kostolany - Tőzsdepszichológia (PDF)

12 MB

[link]

2023. máj. 2. 00:31
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
Hogyan akarsz befektetni, ha az alapfogalmakkal sem vagy tisztában? ("s&p 500" nevű részvény pl. nem létezik) Egyébként miért épp az általad említett dologba akarsz fektetni? Arany pl. több hónapos emelkedést követően most épp történelmi csúcs környékén van.
2023. máj. 2. 01:03
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Hiiihihihihi.

Kosztolany.

Hiiihihi.

Elolvastam .

12 évesen kereskedett,és nyert.

Hiihiihihi.

Utána is .

Telo.

Nyert.

Telo vissza ,nyert.

2023. máj. 2. 09:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!