Hogy lehetne bebiztosítani, hogy nem csalótól veszek Facebookon?
Én biztos nem küldenék senkinek okmánymásolatot.
Ha nem jó az előreutalás, akkor szépen ide lehet fáradni és elvinni személyesen. Általában megoldják a vevők, hogy erre kanyarodjanak.
"Hogy lehetne bebiztosítani, hogy nem csalótól veszek Facebookon?"
Egyszerű: NEM veszel semmit Facebookon. Ott csak csalók, csórók és hülyék vannak.
Ezek érdekes kérdések. Még ma is vannak olyan fotós cuccaim, melyeket úgy vettem, hogy írtunk ugyan adásvételit, melyen az eladó részéről a bediktált neve van, semmi más. Ilyen 2-300 ezres tételek voltak 2010 körül. A szerkezetek jól működnek. :)
Aztán volt egy olyan ezek előtt, ahol csak humorból megpendítettem, hogy írhatnánk-e adásvételit, mire mondta, hogy nem. Ekkor felálltam és elköszöntem. Azóta írunk, ha valamit veszek, csak azért, hogy lássam, nem fél tőle. :D Mármint, ha többszázezres összegekről van szó.
Itt elkérték a személyit, lakcím kártyát,
segít ??
ahogy az angol mondja:
face to face
7# erre a legjobb példa, ha személyesen, megtekintett állapotban vásárólni lakókocsit:
a Blöff című filmben a cigóktól vett jármű 10 méter után szétesett, pénz vissza nem jár.
:)
Brad Pitt remek alakítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!