Ha OLX-en veszek valamit egy bizonyos összegért, és több feltélt leszögezünk, akkor én azt hogy tudom bebiztosítani, hogy azok a feltételek mind teljesüljenek, miután kifizettem az árut?
Akarok venni egy Xbox-ot és úgy van a hirdetés hogy garanciás, ad hozzá egykét dolgot stb.
Én azt szeretném, hogy ezek biztos mind megérkezzenek és úgy legyenek, mint a hirdetésben, azaz ne maradjon le se garanciapapír se semmi. Ezt hogy tudnám az eladóval biztosítani?
a pénzedért árut kapsz, amire az eladónak bizonyítéka van, jogilag ebben az esetben nincs csalás, rendőrség kizárva!
gondolom, te is féláron veszed az xbox-ot 40 db játékkal, a jövő héten meg panaszkodsz, hogy átvertek
van erre egy jogi fórum, apród csalás címmel!
Jó, ezeket én aláírom, hogy persze, így van.
De egyik haverom akart venni egy telefont úgyszintén OLX-en és egy cserepet küldtek ki neki, egy cserép darabot,és betelefonáltak a postára, hogy ne küldjék tovább a a pénzt,és feljelentették az illetőt, csak nem foglalkoztak vele, mert elvileg 12 Ft-nál még nem szabálysértés, de a pénzt visszakapták.
Ezt a postánál lenne érdemes megérdeklődni. De nem hiszek benne, hiszen így utólag miként bizonyítanád, hogy nem te cserélted ki a telefont egy féltéglára?
A posta nem döntőbíróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!