Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem tudok bejárni dolgozni,...

Ha nem tudok bejárni dolgozni, mit tehetek? Se jogosítvány, se buszjárat?

Figyelt kérdés
A délelőttös műszakomban reggel 5-re kell járnom dolgozni. Eddig párom vitt be minden reggel, de ő munkát váltott, így ez a lehetőség megszűnt. Kora reggel nekem nincs buszom, csak amivel 6.10-re érek be. Főnök nem engedi, hogy hátra járjak dolgozni. Ha felmondok, akkor is van egy hónap felmondási idő, ami alatt be kellene jutnom. Mit lehet tenni ilyenkor szerintetek?
2023. aug. 10. 06:52
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Utolsó, mi nem érthető abból, hogy nincs jogosítvány? Nem lehet jogsim, orvosi okok miatt. Egyébként köszönöm a segítséget mindenkinek, hétfőn adom be a felmondást. Amikor elvállaltam a munkát, akkor még abban a városban éltem, ahol dolgozok is. Most már rég nem, eddig meg tudtuk oldani a bejárást, most már nem.
2023. aug. 10. 12:09
 22/39 anonim ***** válasza:
20%

Kerékpárhoz és elektromos rollerhez/kerékpárhoz nem kell jogsi.

Ez a megoldás hogy tetszik?

2023. aug. 10. 12:19
 23/39 A kérdező kommentje:
Nem rossz megoldás, de nem tudod a hátteret, miért nem lehet jogsim. Annak következménye az is, hogy kb semmit nem tudok vezetni. Csökkentlátás a bal szemen, és ehhez társul egy brutális kettőslátás is. Élni lehet, de úgy vezetni életveszélyes.
2023. aug. 10. 12:47
 24/39 anonim ***** válasza:
17%

21# Hol írtad hogy nincs jogsid?

Le vagy százalékolva?

2023. aug. 10. 19:20
 25/39 anonim ***** válasza:
21%
24, a kérdésben.
2023. aug. 10. 19:45
 26/39 A kérdező kommentje:
24-es,nem vagyok leszázalékolva,, nem kaptam meg a minősítést rá.
2023. aug. 10. 21:00
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem kotekedni akarok, de hogyan fogod megoldani a bejarast a felmondasi ido alatt?

Ha delelottos muszakban mindennap elkesel, rendkivuli fwlmondassal elhet a ceged.

Bukhatod miatta a vegkielegitest.

2023. aug. 11. 00:17
 28/39 A kérdező kommentje:
Végkielégítés alapból sem jár nekem, szóval ez teljesen mindegy. Na ezaz, hogy nem tudom hogy oldom meg a bejárást a felmondási idő alatt. Ha azonnalival kirúg az a legjobb ebben az esetben.
2023. aug. 11. 06:46
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Menj el táppénzre a felmondási időd alatt.
2023. aug. 11. 07:19
 30/39 anonim ***** válasza:
25%

Az nem megoldható hogy a párod után mész dolgozni ahova ő?

Ha már ennyire függsz tőle.

Felmondási idő alatt meg megoldod valahogy. Stoppal, munkatársat megkérsz hogy vigyen el némi pénz fejében, biztos segítenek.

2023. aug. 12. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!