Hogyan kell jó SEO-t csinálni?
1 hetet helyettesítek egy webáruházban és arra gondoltam, hogy amikor üres járat van akkor kicsit seózgatnék, hátha több kattintásunk lenne.
Sajnos ebben nem igazán vagyunk profik. Egy kategóriát megcsináltam még régebben, az most nagyon pörög, de már nem tudom hogy csináltam.
(nem igazán értünk ezekhez, valamiért mindig ez marad utoljára, pedig tudjuk hogy jobban kéne vele foglalkozni).
Valaki el tudná magyarázni kicsit konyha nyelven?
Köszi előre is.
A SEO nem csak egy kategoria beallitasat jelenti, ma mar a keresoszolgaltatok ennel sokkal okosabbak.
Elso korben a weboldal meta informacioit kell helyesen beallitani.
A megfelelo kulcsszavak szerepeljenek a keywordsben es a descriptionsben.
Aztan johetnek a weboldal belso szovegei, a kepek leirasai es alternativ szovegei, ezt is monitorozzak a keresok.
Ahhoz hogy a weboldal megjelenjen a keresoben celszeru mindig megujitani a belso szovegeket, igy sorolja elorebb aktivitas szerint az oldalt.
Ezek csak az alapok, de szamos technika van meg amit erdemes lenne beultetni a weboldalba, de ahhoz mar valoban szakember kell.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!