Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit kel (ll) csinálni, -hogyan...

Mit kel (ll) csinálni, -hogyan ha ezt írja ki a Paypal?

Figyelt kérdés

Raise your account limits and get Verified

We made a 400 HUF or equivalent charge to your card on Feb 17, 2011.

Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

Card to confirm

" Kártya "

Enter PayPal code (4 numbers)

We'll refund the 400 HUF or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.

ilyenkor milyen 4 jegyű számot kér ?

2011. febr. 17. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

kb ezt jelenti.

emeld a számla korlátozást, és legyen azonosítva.

mi csináltunk egy 400forintos vagy vele egyenértékű terhelést a kártyádra 2011 február 17.én.

ellenőrizd a végösszeget a valami financiális aktivitási akármi a kártyádnál az egyedi kódért amit mi elküldtünk a terheléssel.

kártya az elfogadáshoz

"kártya"

üsd be a paypal kódot(4 szám)

visszafogjuk fizetni a 400forint vagy vele egyenértékű terhelést a paypal számládra 25 órán belül miután azonosítottad a kártyádat.

valami ilyesmi :D

2011. febr. 17. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt a 4 jegyű számot kéri amit a kártyás tranzakció során a közlemény rovatban elküldött neked a Paypal. Ezzel ellenőrzik, hogy tényleg tied a kártya. Minden kártyatranzakciód naplózva van a bankodnál. Ha van internetbankod, ott elméletileg megtalálod ezt a 4 jegyű kódot a 400 forintos kártyatranzakció melletti rövid szövegben. Ha nincs internetbankod, akkor menj be a bankfiókodba, kérj tájékoztatást a kártyád forgalmáról. Ott tutita szerepelnie kell a 400 forintos tranzakció közlemény rovatában annak a négyjegyű kódnak.

Ha sikeresen megadod a kódot a Paypalnak, a 400 forintot visszaadják.

2011. febr. 17. 19:52
 3/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is kéne egy kis segítség.

Beírtam a netes vásárláshoz szánt kártyámat,beállítottam 500 Ft limitet,hogy majd le tudjanak emelni 400 Ft-ot.

Sms nem jött,csak e-mail,melyben ezt írták:

On Sep 18, 2012, you added a card ending in XXXX to your PayPal account.

You are receiving this email notification because this email address is listed as the administrative contact email for your PayPal account

Most akkor nem sikerült az aktiválás,vagy majd a számlatörténetben lesz benne?

2012. szept. 18. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!