Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe érdemes a pénzt rakni?

Mibe érdemes a pénzt rakni?

Figyelt kérdés

Minden hónapban van ~500k amit félre tudok tenni, de nem igazán vagyok benne biztos hogy mibe érné meg legjobban. Utánaolvasgattam én is, de szívesen meghallgatnám a ti véleményeteket is.

A fő szempont, hogy ne kelljen sokat foglalkozni vele, mert időm az nem sok van munka+egyetem mellett.

2023. júl. 11. 07:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
Milyen fura amúgy, hogy a Covidnak is, meg a háborúnak is véletlenül az amerikai cégek a fő haszonélvezői... Európa meg mindkettőt tövig nyelte... Nem érdekes? :D
2023. júl. 11. 23:00
 22/29 anonim ***** válasza:
34%

"Mibe érdemes a pénzt rakni?"

Jól záró befőttes üvegbe, abban nem rágják meg a molyok.

2023. júl. 11. 23:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szakot végeztél, vagy milyen egyéb skilljeid vannak még, kedves kérdező, ha kvázi egyetemista/gyakornok létedre ilyen kiemelkedően keresel és mellette ilyen tudatos megtakarító vagy? A korosztályod elenyésző százalékára jellemző egyik vagy másik, főleg mindkét képesség.
2023. júl. 12. 15:36
 24/29 A kérdező kommentje:
Proginfót végeztem/végzem mesteren, ebben is helyezkedtem el főállásban, es meg is vannak velem elégedve ezért keresek relatíve jól. Mas bevételi forrásom ezen kívül nincs, szóval a keresetemet nem befolyásolja semmi egyéb skill. Ahhoz meg hogy ne verjek el fél milliót havonta nem hiszem hogy kellene a józan észen kívül más :D
2023. júl. 12. 16:46
 25/29 anonim ***** válasza:
67%

Most, hogy a kormány extra adókkal is az állampapír felé próbál terelni mindenkit, egyre nagyobb kérdés, hogy mi másba lehet/érdemes fektetni - már csak azért is, hogy ne minden pénzed ugyanott tartsd.

Adhat némi támpontot, ha elolvasod, mit írtak az új törvénybe, milyen befektetési formák után nem kell magasabb adót fizetned.

2023. júl. 13. 15:36
 26/29 A kérdező kommentje:
Uhh ez egy jó ötlet, köszi 25-ös :D
2023. júl. 13. 18:26
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha proginfót végeztél, matekból nem vagy hülye, nem ismeretlenek számodra a grafikonok, tanulhatnál a tőzsdéről, elemzésről, befektetésekről.
2023. júl. 13. 21:00
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Állampapírba???

Mennyit is nyúlt le az állam a nyugdíjasoktól???

Akkor inkább a párna-cihébe!

2023. júl. 13. 21:09
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Ide az igényes kőműves dekoltázsomba.
2023. júl. 14. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!