Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe érdemes a pénzt rakni?

Mibe érdemes a pénzt rakni?

Figyelt kérdés

Minden hónapban van ~500k amit félre tudok tenni, de nem igazán vagyok benne biztos hogy mibe érné meg legjobban. Utánaolvasgattam én is, de szívesen meghallgatnám a ti véleményeteket is.

A fő szempont, hogy ne kelljen sokat foglalkozni vele, mert időm az nem sok van munka+egyetem mellett.

2023. júl. 11. 07:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Állampapír
2023. júl. 11. 07:49
 2/29 anonim ***** válasza:
39%
Egyetem mellett havi 500-at félre tudsz rakni, de nem igazán tudod mibe lenne érdemes? Nem érzed az ellentmondást? 😂
2023. júl. 11. 09:30
 3/29 anonim ***** válasza:
33%

Bitcoin

És újra itt is van az állampapír vs. bitcoin harc, mint az összes ilyen kérdés alatt.

2023. júl. 11. 11:52
 4/29 A kérdező kommentje:

#1 allampapírban van már eleg sok, nem igazán akarok többet már, de köszi :D

#2 nem érzem az ellentmondást :D Most azon akadtál fenn, hogy egyetem mellett ennyit felreteszek? Teljes allásban dolgozok, és kolival meg diákkedvezményekkel alig van kiadásom. Esetleg az a baj hogy ennyit keresek de nem tudom hova rakjam? 1 éve csináltam meg a vsc-s diplomám, azelőtt nem igazáb foglalkoztam a penzzel, utána megtaláltam az allampapírt, jónak tűnt, nem is nagyon foglalkoztam vele többet hogy mit kezdjek a pénzzel.

#3 miért jó a bitcoin? Amennyire én látom kitalált pénz, még annyi alapja sincs mint a rendesnek, plusz nem is túl népszerű mostanság ahogy látom. Ha nem akarod itt leírni mert lepontoznak akkor nekem üzenetben is jó, de kíváncsi vagyok miért gondolod jónak.

2023. júl. 11. 12:34
 5/29 anonim ***** válasza:
68%

December 28-án 16 ezren állt a BTC, február 20-án 24,8 ezer, március 10-én 20 ezer, március 21-én 28 ezer, április 11-én 30 ezer, június 14-én 25 ezer, most 30 ezer.

Van még kérdés? Akinek pénze van és ebben az árfolyammozgásban nem látja a lehetőséget, annak kár bármit is mondani.

Év elején 3 hónap alatt duplázott. Napon belül 1000 dollárt változik az árfolyam, ami jelenlegi árfolyamon 3%.

2023. júl. 11. 13:28
 6/29 anonim ***** válasza:
50%

A grafikon felett tudod váltogatni az időtávokat:

BTC/USD

[link]

2023. júl. 11. 13:30
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogyan jár neked kolesz, ha teljes állásban dolgozol és degeszre keresed magad? :D A koleszt szociális alapon, családi, egy főre jutó jövedelem alapján adják, tudom, hogy kollégiumi diákbizottságok sok turpisságra képesek a haverok kedvéért, de na... :D
2023. júl. 11. 13:37
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogszerűen csóró volt nálunk is egyik srác, egy főre jutó jövedelem szerint csak tengődtek otthon, ennek ellenére, akkori áron 4,5 milliós új kocsija állt a kolesz előtt, 2 építési telke volt Budán, és még vagy 20 milliója a tőzsdén. Mindenki tudta, hogyan él és milyen gazdag, mégis koleszos lehetett, mert a diákbizottságban a haverjai megszavazták neki a férőhelyet. Amúgy jó gyerek volt, nem volt vele semmi gond.

2023. júl. 11. 13:41
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

"És újra itt is van az állampapír vs. bitcoin harc, mint az összes ilyen kérdés alatt."

Nem harc. Aki egyikbe rak, rakhat a másikba is. Pénzkeresésre ott a BTC többek között, biztonsági és feltörhető tartaléknak meg az álompapír.

2023. júl. 11. 13:43
 10/29 A kérdező kommentje:

#5 #6 nem nagyon akarok napi szinten venni-eladni, annyi időm azért nincs hogy lekövessem a piacot :D Lehet amúgy megpróbálkozok vele előbb utóbb, de jelenleg nagyon nincs ilyenre időm.

#7 egy lakcímen lakunk 5en, 2 szülő plusz 3an "gyerekek". A két tesóm még iskolába jár, a szüleimnél meg jobban keresek. Plusz a lehető legmesszebb mentem egyetemre, szóval a távolság miatt is jár jópár szociális pont. Turpissag nincs, de tényleg eleg sokan játszanak ezzel ahogy a 8as is mondta.

2023. júl. 11. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!