Bitcoinnal, vagy más cryptovalutával fizettetek már be és ki valamelyik fogadóirodához? Kellet KYC?
22bet.
Kyc meg elvileg mindenhova kell. Legalabbis 22betre, rabonara biztos.
Ha nagyon kell szamla, egy 22betet fel tudok ajanlani, ami verified es tudnad hasznalni crpyto befizetessel.
Garanciat is adnek hogy nem veszem vissza a szamlat hanem adott idoig hasznalhatod.
Gondolom kyct nem tudsz magad csinalni ezert ajanlottam fel.
Ha igen akkor csinalj 22betet magadnak.
Köszönöm Zsófi az ajánlatot és tippet! 22bet sajnos nem tartozik a megbízható irodák közé és nem szeretnék futni a pénzem után, sem elveszíteni azt.
Inkább Pinnaclere vagy brókerirodákra gondoltam, hogy van esetleg velük tapasztalat. KYC-t tudok csinálni, igazából az nem gond.
Ha tudsz kyczni akkor mi a gond?
A pinnacle sztem mar nem fogad magyarokat, de lehet ez valtozott..
A betfair igen.
Amugy a 22bet full korrekt iroda, az hogy a neten mennyire van lehuzva egy dolog. A trustpiloton a bet365 is kb 1,5es.. ennyit errol. Oda eleve csak olyanok irnak akiknek baja van, es az o tobbseguk multiaccos, bonuszozos csalo.
Engem a 22 mindig morrekten par perc alatt kifizetett.
Ugye most Július 1-től változások lesznek itthon és a pénzmozgatás kérdéses. A cryptos be- és kifizetéssel kapcsolatban tapasztalatot még nem hallottam.
22bet a kisebb összegeket gond nélkül kifizeti, de nagyobb nyeremény esetén már kezdődnek a gondok.
Komoly oldal ahol kyct se kernek. Tehat egy 12eves is regelhet kamu adatokkal..
Soha egy forintot se tennek be ilyen helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!