Hol érdemes felhő alapú cryptovaluta bányászatot folytatni?
Köszi a hozzászólásokat persze a negatív hozzászólások is érdekesek. Egy kicsit jobban elmélyednék a témában. Mit gondoltok erről a cégről:
[link] ? Ezt néztem ki lehetséges bányász oldalnak.
YouTube-on reklámozza egy nem túl szimpatikus ember. Így botlottam bele. Fura, hogy van magyar felülete nem tudom eldönteni ez jót vagy rosszat sejtet.
https://www.youtube.com/watch?v=w8sIBc48OVA
Ez a reddit.com nagyon sok témát felölelő oldal nem nagyon ismerem esetleg valami linket kérhetek hozzá?
Köszönöm a kártya és saját gépbe való invesztálás nálam nem játszik. Távol állok az informatikától valószínű elvesznék a részletekbe és sikertelen lenne!!
További hozzászólásaitokat várom!
Köszönöm!
szerintem az invia kerülendő, olyan kairos szaga van az egésznek..."bányász mixet" adnak...most ez meg ugye mit jelent? bár eleve a csomagoknál is a legdrágább sold out...persze, nyilván mindenki dobálja a többezer euro-kat, annyira, hogy több ilyen csomagot nem tudnának biztosítani...na de akkor hova megy az előfizetett összeg, ha nem a bányászfarmuk fejlesztésére? :D
szóval vissza a bányász mix-hez. én, mint laikus arra tudok gondolni a bérbe adott teljesítmények alapján, még a 10ezer euro-s legnagyobb csomag is 400 MH/s-t ad, amivel bitcoint aztán biztos nem tud senki bányászni, lévén ahhoz már GH/s vagy TH/s a gazdaságos teljesítmény...
zcash-ből vagy mondjuk litecoinból meg sok ez a teljesítmény, abból milliomos lennél 3 hónap alatt...na de ha rendelkezésre áll ekkora teljesítmény(gondolom több TH/s-nyi), és ebből többszáz millió dollárnyi litecoin-t ki tudnának bányászni maguknak, miért adják bérbe?
szerintem itt arról van szó, hogy beszedik a nagy pénzeket, ezáltal ha esetleg lenne egy kriptoválság, és a bitcoin bedőlne, húzva magával a többi altcoint, akkor lesz fiat pénzük...
de ha ez sem történik meg, akkor a bányász mixből összeállítanak egy olyat, ami épphogycsak megérje, visszajön mondjuk 20-30%-kal több pénz, és akkor örüljél...ha egyáltalán tényleg van valós dolog mögötte, és nem az van, mint a kairos-nál, hogy ameddig volt befizető ember, addig a régi belépőket kifizették, aztán mikor elfogyott, akkor ide-oda tologatták a kifizetéseket meg ígérgetnek a mai napig is gondolom, manapság már nem láttam régebb óta kairos-os kérdéseket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!