Ki hogy látja a cryptovaluták jövőjét?
Minden bezuhant minimum a felére jelenleg, eléggé ingadoznak, nekem eth van, 2010-2040 usd között ingadozik már napok óta.
Valahogy nincs jó érzésem, így kivettem a felére csökkent pénzem. Ti hogy látjátok a helyzetet?
Igen sajnos, nekem is ez a meglátásom már.
Ugye mindig azt harsongják " buy the dip", de hónapok óta dip van... 2 hónapja is tele volt a youtube a sok megmondóemberrrel, hogy most kell venni, mert nagyon olcsó, így úgy, tavaly is ez volt, és bumm, felére esett minden.
Olvaom redditen, hogy sokan( főképp amerikaiak) brutális pénzeket veszítettek, kb utcára kényszerülnek.
Talán 2-3 éve volt jó idő venni,
Szerintem a bitcoin a jovo, az altcoinok 99 szazaleka egy rakas szar, a maradek 1 szazalek 99 szazalekanal meg semmi ertelme hogy blokklacon fusson a dolog.
Persze siman elkepzelheto hogy meg 2-3-5 evig nem lesz majd uj rekord dontogetes bitcoin fronton de legalabb lesz ideje a hetkoznpi embernek is megismerni/gyujtogetni
"Olvaom redditen, hogy sokan( főképp amerikaiak) brutális pénzeket veszítettek, kb utcára kényszerülnek.
Talán 2-3 éve volt jó idő venni,"
A bitcoin zéróösszegű játék. Amennyiért valaki elad, annyiért vesz más. Ebből következik, hogy halaki mindig veszíteni fog vele. Nem nyerhet mindenki.
"de milió hétköznapi ember az elmúlt 2 évben szállt be"
Nem a kriptovaluták jövőjét kellene firtatni, hanem meg kellene tanulni rendesen tőzsdézni. Az alapoktól kezdve!!
Ez a tanulás pedig éppen azzal az ökölszabállyal kezdődik, hogy tőzsdézni csak azzal a pénzzel szabad, amit ha másnapra teljes egészében elbuksz, akkor is tudsz szélesen mosolyogni, és nem okoz gondot.
Nos azokat, akik csak amiatt, mert nem akartak valami jóból kimaradni - mindenféle pénzügyi-, tőzsdei-, és elemzési ismeretek nélkül vadul elkezdték fújni a kriptovaluta lufit és vásárolni kezdték (bele a vakvilágba), szóval ezeket a pénzügyileg képzetlen hazardőröket valahogy nem tudom sajnálni...
Az elmúlt 10 évben egy tőzsdei lufit fújtak (a FED öntötte a lóvét, a kamatok meg a béka segge alatt) és tulajdonképpen mindegy mit vettél tíz éve a tőzsdén, ha a Covid előtt szálltál ki belőle, akkor a nyolc év alatt jókora hasznot realizáltál. Na most a Covid miatt, az Ukrán háború miatt és az ellátási láncok zavarai miatt ennek vége van.
Összefoglalva a lényeget két mondatban ennyike.
- Közösségi non profit project, aminek célja egy Decentralizált peer to peer cash létrehozása blockchain technológiával:
Van jövője.
- Egy nagyratörő fiatalokból álló startup, aminek célja decentralizált tömegközlekedés megvalósítása a metaverzumban. Ennek első lépéseként kiadtak egy ethereum governance tokent:
Nincs jövője, shitcoin.
Sajnos a projektek 99% -a az utóbbi kategória. Mostanában már arra se veszik a fáradságot, hogy a token mellé legalább kitaláljanak valami buls**t történetet. Elég a kutya meg Elon Musk és megy is az új token.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!