Hogy viselitek el hogy az elmult idoben a cryptovaluta befektetok nagyon sokat kerestek?
"Ti hogyan viselitek ezt?": miért kellene ezzel foglalkoznunk? Aki korábban beszállt, nagyon jól járt, nincs ezzel semmi gond.
"vesztek azzal hogy nem cryptozok": Nagyon nagy FOMO-ban vagy (Fear of missing out). Erre csak annyit tudok mondani, hogy szállj be. Ésszel és mértékkel.
Én a befektetési portfólióm kb. 10%-át tartom cryptoban (BTC és ETH). A portfólió jelenleg a befektetett összeg 1.5x-esét éri. De akár a felére is eshetett volna. A kriptovaluták esetében elég nagy a volatilitás, ezért érdemes diverzifikálni, éppúgy mint a részvények esetében.
A SafeMoon, Dogecoin és egyéb shitcoinoktól óva intenélek, bár 6 év részvénypiaci tapasztalattal a hátad mögött talán nem dőlnél be ilyeneknek. Javaslom azért, hogy nézz utána a dolgoknak.
Engem nem izgat.
Az már fog izgatni hogy az összeomlás esetén majd tartják a markukat állami mentőcsomagért mint a devizahiteles pénzügyi zsenik.
A saját üzletem érdekel.
Amint lesz annyi pénzem, amennyit már van értelme 4-5-szörözni, és tejbepapin túl is hoz látható összeget, szétnézek a befektetési piacon. Addig nem izgat különösebben, ki mennyit kaszál, az ő pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!