Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak engem zavarnak az ilyen...

Csak engem zavarnak az ilyen kitalált pénzek? Cryptovaluták....?

Figyelt kérdés
Mi értelme van cryptovalutává alakítani a meglévő pénzt? Nincs elég dolog, amibe fektetni lehet? Vagy nem elég ennyi fizetőeszköz, valuta, amennyi már van? Csak én nem értem, hogy ennek mégis mi értelme van? Én meghallom ezt a kifejezést és felidegesít, hogy egy valaki kitalálta a saját hasznára és mindenki belemegy...
2022. szept. 19. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, en ugy vagyok vele, hogy ami zavar, arrol nem kerdest irkalok ki, hanem nem foglalkozok vele.
2022. szept. 19. 18:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Reméltem valaki elmagyarázza, hogy mi az értelme és akkor majd nem idegesít. Persze, ha senki nem tudja megmagyarázni, az is egy magyarázat...
2022. szept. 19. 18:57
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem érted, olvass utána. Ha specifikus kérdésed van, tedd fel. Nem fogok bekezdéseket körmölni valakinek aki ennyire sem képes.
2022. szept. 19. 18:59
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Vannak itt bőven akik el fogják mondani. csillivillimilliárdosok vannak itt cryptoból. De ne lepődj meg, ha nem fogod fel az értelmét:)
2022. szept. 19. 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:
34%

Minek téglaházba költözni, mikor ott van a barlang is?

minek megfőzni az ételt, ha megehetjük nyersen is?

2022. szept. 19. 19:08
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

minek a kripto ha ott a huf?

minek a kripto ha vehetsz a boltban tejet?

2022. szept. 19. 19:12
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
A bitcoin szárnyalásának híre egy jó évtizeddel később már a birkanépet is elérte. Ezt kihasználva mindenféle kripto befektetés kamuval most fejik meg a birkákat.
2022. szept. 19. 19:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezekből a kérdésekből az értelmét egyelőre nem értem, de a színvonalat kezdem kapizsgálni.
2022. szept. 19. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Minek a színvonalát? Hidd el sokan nem értik a kriptot pont azért, amiért te sem
2022. szept. 19. 19:21
 10/15 A kérdező kommentje:
#7 én is ezt látom, és nem értem, miért ugranak bele ennyien és hiszik azt, hogy ez mennyire jó.
2022. szept. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!