Megéri befektetni a bitcointtal dolgozóknaknak 100 eurot? Ez a minimum.vagy ez csalás ? Többi lent
Kik azok a "bitcointtal dolgozók", Editke?
Akik megszámolják, kötegelik, teherautóra rakják és kiviszik az ügyfeleknek? :-)
És miért pont 100 Eurot akarnak befektetni?
És miért lenne az csalás, ha vásárolnának? Ha csökken iránta a kereslet és lemegy az árfolyam, akkor ugyanúgy vesztenének, mint bárki más. Vagy nyernének fordított esetben.
Közben rájöttem a válaszra.
A "bitcointtal dolgozók", nyilván a fiúk, akik a bányában dolgoznak. A bitcoinbányászok.
És azért csak 100 Eurot fektetnek be, mert munkaidőben mindig lent vannak a bányában és nem mernek több pénzt rábízni a pizzafutárra, hogy abból vegyen nekik bitcoint.
És ez igenis csalás. Mert, ha telirakják a csillét bitcoinnal, akkor tudják, hogy az nem fog elfogyni és lemegy az ára. Akkor nem vesznek. De amikor alig találnak, akkor adnak pénzt a pizzásfiunak, hogy vegyen, mert hamarosan nagy hiány lesz. :-)
Dollárt , nem euró sry .de persze nem ez a lényeg..
. Igen , a bányászoknak.:)
Tehát ha én adok nekik egy keveset , akkor ahogy ígérik, hogy többet kapok vissza ...de bizony tuti elbukom ?....
"Tehát ha én adok nekik egy keveset, akkor ahogy ígérik, hogy többet kapok vissza ..."
Ez működhet. Ezek a bányászok a nehéz munka után nagyon mulatósak. Néha hosszabb szabadságra is mennek. Le kell öblíteniük a bitcoinport. És ha eközben elisszák az összes bitcoinjukat, akkor jól jön nekik egy kis kölcsön.
És visszaadják, mert a bányában a bitcoin csak úgy hever a földön. Számukra nem sokat ér. A becsületet többre tartják. :-)
Hófehérkének a mesében például hét "bitcoint"-bányásza is volt! Olvasd el!
Nekik így 700 dolcsit küldjél! Becsszó többet fognak visszaadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!