Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek feltörték az Otp...

Nyuszikalove kérdése:

Szerintetek feltörték az Otp mobilbankomat??

Figyelt kérdés

Tegnap vettem észre, hogy a mobilbankot ahogy megnyitom és írja a nevem.. a nevem mellé lett írva az, hogy "úrnő"

Ahogy beléptem akkor is ez jelent meg. Ijedtemben letoroltem az alkalmazást.. most meg beregisztrálni sem tudok. Ezen nem lepődök meg mert a regisztrálással mindig volt gond mert elfelejtem az adatokat.. ez ijesztett meg hogy ez miért van oda írva? Valaki feltorte és módosította? Vagy mi lehet?

Mást nem vettem észre.

2023. febr. 27. 08:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A saját pénzedről van szó. miért nem sétálsz be egy OTP-be vagy hívod fel a kártyán látható 0-24-es számot?
2023. febr. 27. 08:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Béke, nekem is ott van. Amúgy is máiája volt az otp-nek, hogy a levelekre úrhölgyet írt...
2023. febr. 27. 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Mindig elgondolkodom az ilyen kérdések után, hogy a pénzügyi és technológiai analfabéták hogy tudnak életben maradni a XXI. században
2023. febr. 27. 09:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Bemegyek majd csak előtte megkérdeztem hátha valaki tud valamit. Köszönöm
2023. febr. 27. 09:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok analfabéta, csak mióta van azóta sosem történt még ilyen..és a mai világban nem tudni, nem-e törik fel.
2023. febr. 27. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert ha valaki feltöri az appot (ami bár nem lehetetlen, de nem is valószínű), akkor a nevedhez írja hozzá az "úrnő"-t, még véletlenül sem a számládat fogja leüríteni... logikus.
2023. febr. 27. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg, az app letörlése hogy oldaná meg a problémát?
2023. febr. 27. 10:09
 8/12 anonim válasza:
Nálam is megjelent ez az úrnő szöveg. Először én is megijedtem, de felhívtam az OTP-t, azt nem tudta az ügyintéző megmondani h miért pont most jelent meg de aggódni nem kell. Azt mondta ez rendszer szintű. Én úgy gondolom h az alkalmazás frissítése hozhatta elő. Mindenesetre ki lehet törölni, nekem az volt az első dolgom.
2023. febr. 28. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Vármegye, főispán, úrnő... végül is beillik a sorba. :D
2023. febr. 28. 15:46
 10/12 anonim válasza:

8-as:

Nálam is megjelent, de én nem tudtam kitörölni. Illetve a profilomon a nevem mellől ki tudtam törölni, de ha utalni akarok valakinek, a nevem mellett ott marad ez a megnevezés... Igazából ártani végülis nem árt, de elég nevetséges és komolytalan. Te hogy tudtad teljesen eltüntetni ezt a "titulust" ?

2023. márc. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!