Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek feltörték az Otp...

Nyuszikalove kérdése:

Szerintetek feltörték az Otp mobilbankomat??

Figyelt kérdés

Tegnap vettem észre, hogy a mobilbankot ahogy megnyitom és írja a nevem.. a nevem mellé lett írva az, hogy "úrnő"

Ahogy beléptem akkor is ez jelent meg. Ijedtemben letoroltem az alkalmazást.. most meg beregisztrálni sem tudok. Ezen nem lepődök meg mert a regisztrálással mindig volt gond mert elfelejtem az adatokat.. ez ijesztett meg hogy ez miért van oda írva? Valaki feltorte és módosította? Vagy mi lehet?

Mást nem vettem észre.

2023. febr. 27. 08:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem is ott van 😹
2023. márc. 4. 18:50
 12/12 anonim válasza:
Én asztali felületen léptem be az alkalmazásba ott töröltem ki a nevem mellől. Azóta nekem nem jelent meg sehol az úrnő. Igaz utalni csak saját számlára utaltam eddig, de akkor sem láttam már az úrnő megnevezést.
2023. márc. 5. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!