Vinteden töröltek a fiokom “csalás” miatt. Semmi olyant nem töltöttem fel és nem történt olyan jellegű dolog, egy csaj irt az egyik termékre és arra az üzenetre már válaszolni se tudtam. Hogy tudom visszaszerezni a fiókot?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 13:59
2/3 A kérdező kommentje:
Belépni se enged a fiókba, meg szerintem azért ilyen jellegű dolognàl egy e-mailt illene küldeni, de meg azt se kaptam. Supportot hol találom? Ha nem enged belépni akkor is fel tudom venni a kapcsolatot?
2023. ápr. 5. 14:36
3/3 anonim válasza:
Esetleg ugyanarról az IP címről nem történt 2 regisztráció? Ezt is csalásnak veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!