Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem kaptam fizetést mit tehetek?

Nem kaptam fizetést mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Németo.ban egy gyorsétteremben dolgozom “utolsó hónapom ^^”

A szerződés szerint minden hó 5. Kellene fizut kapnunk..ok nem teltek el hetek hónapok..,de megtagadhatom-e a munkàt ilyen helyzetben..?

Ünnepekre való tekintette leghamarabb is kedden jöhet a fizu..és bem ez az 1.alkalom hogy késik volt amikor 10+nap után kaptunk fizut…

2023. ápr. 7. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

2: Ki felelős az utalásért?

Van határozott idejű szerződésetek?

Németországban hogy vannak az azonnali hatályú felmondás szabályai?

Menj el egy megfelelő jogszolgálatra, és kérdezd meg. Ha volt 10+ nap, akkor pláne!

Munkaügyi bíróság, stb.

2023. ápr. 7. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

10: Nem mehetsz el azon nyomban, be kell add az azonnali hatályú felmondást megfelelő jogszabályra hivatkozva. Ez azért is kell, mert ha határozott idejű szerződésed van - teszemazt szept. 30-ig -, akkor JÁR az addig esedékes bér, tehát anyagilag te jársz jól.

És ezeket a követeléseket is nem árt egyúttal beírni a felmondásba.

Ha valaki nem elég önálló ebben, akkor pedig érdemes munkajogásszal megírni a felmondást.

2023. ápr. 7. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

"Nem mehetsz el azon nyomban, be kell add az azonnali hatályú felmondást megfelelő jogszabályra hivatkozva"

Rendben. De a munkavégzést azon nyomban abbahagyhatod. Áll a gép főnök úr... :D

2023. ápr. 7. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon izgalmas ez a sztori, meg érdekes ez a vergődés, csak azt nem értem mi közünk van hozzá.
2023. ápr. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!