Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem kaptam fizetést mit tehetek?

Nem kaptam fizetést mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Németo.ban egy gyorsétteremben dolgozom “utolsó hónapom ^^”

A szerződés szerint minden hó 5. Kellene fizut kapnunk..ok nem teltek el hetek hónapok..,de megtagadhatom-e a munkàt ilyen helyzetben..?

Ünnepekre való tekintette leghamarabb is kedden jöhet a fizu..és bem ez az 1.alkalom hogy késik volt amikor 10+nap után kaptunk fizut…

2023. ápr. 7. 11:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szólsz a főnöknek, hr-nek, pénzügynek.

Nem pedig vadidegen embereknek..

2023. ápr. 7. 11:33
 2/14 A kérdező kommentje:

A kedves főnökasszonyt kérdeztük aki aztmondja

“De ma volt fizu.

-ok de mi nemkaptunk,és fizupapírt sem.akkor hogyvan?

-hát én nemtudom biztos másik banknál vagy.

-én igen a kollega ugyanott ahol te.

-hát nemtudom tényleg.

Na ennyi volt a “szólok a főnöknek hr nek…

2023. ápr. 7. 11:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress egy normális munkahelyet, ahol nem kamuznak.

Szerződésszegés megtörtént a részükről, akár azonnali hatályival fel is mondhatsz.

Azt lehet kihasználni, aki hagyja hogy kihasználhassák.

2023. ápr. 7. 11:56
 4/14 A kérdező kommentje:

Na ez egy hasznos válaszvolt

Köszi

Namármost ha én a felmondásit dolgozom ami még 3hét..attol függetlenűl is felmondhatok azonnal..?

2023. ápr. 7. 11:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan csoport ahol panaszt tudsz tenni? Angliában vannak olyan csoportok a munkaügyi szférában ahol ingyenes jogi támogatást adnak, vagy ők elkezdenek intézkedni. Ilyenkor betojnak, és minden helyre jön. Facen biztos van olyan csoport hogy "Németországban élő magyarok". Ott kérj segítséget, biztos lesz aki tud neked olyan céget ajánlani akik a munkahelyi problémákkal foglalkoznak.
2023. ápr. 7. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

A legjobb helyen jelezted!

Már szóltam a bérszámfejtésnek, azt üzenik, hogy ne aggódj, jön a pénz kedden!

2023. ápr. 7. 12:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 ha tudod bizonyítani a munkáltatói oldalról történt szerződésszegést, úgy hogy az egyértelműen megállja a helyét a bíróságon, akkor kedden már be se kell menned.
2023. ápr. 7. 12:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Barmikor felmondhatsz. En azt mondanam h amig nincs fizu addig nincs munka. A nemeteknelbezt nagyon szigoruan veszik
2023. ápr. 7. 12:45
 9/14 anonim ***** válasza:

7

Kiemelném, hogy NÉMETORSZÁGRÓL van szó, ennyire képbe vagy a német munkajoggal? Mert még MO-n sem feltétlen áll ez meg ebben a formában...

kérdező:

Helyben kellene érdeklődni...

2023. ápr. 7. 14:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon, ha határidőre nem érkezik meg a pénzed, amely időpont ugye a munkaszerződésedben benne van...akkor azon nyomban elmehetsz a munkahelyedről, mivel a munkáltatód nem teljesítette a szerződésben foglalt legalapvetőbb kötelességét a fizetésed utalását. Így aztán Te sem leszel köteles teljesítened amit vállaltál, vagyis hogy munkát végzel.

Amennyiben a fizetésed utalás révén kerül hozzád, sztem elég bizonyíték, hogy a bankszámlakivonattal bárhol igazolni tudod hogy nem érkezett hozzád pénz tőlük.

Németországban nem tudom milyen jogszabályok vannak

2023. ápr. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!