Ebben az évben várható még nyugdíj emelés?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kb. milyen mértékben?2023. febr. 9. 13:27
21/24 anonim válasza:
Senki egy szóval sem mondta, hogy tudós meg szilikon völgy. Manapság ha beszélsz nyelveket, akkor az EU-ban egyáltalán nem nehéz külföldön dolgozni, főleg ha van valami használható szakmád.
De persze tipikus kommunikációs technika, amit a kesmától tanultál, hogy úgy próbálod hitelteleníteni valaki mondanivalóját, hogy túltolod, mintha ő állított volna olyat, hogy valami isten külföldön.
Nem baj, nyüszíts még egy kicsit, és kapsz 5% emelést a 25+ % inflációra, akkor boldog leszel.
22/24 A kérdező kommentje:
Tessék szépen szót fogadni a főnöknek és dolgozni. Én most ébredtem, hát dolgozzon a jó fene, kapok én pénzt anélkül is. Azért várom a nyugdíjat, hogy még többet kapjak. Ezért van rá szükség, hogy te is szépen, engedelmesen dolgozzál. Roma ismerőseim is elköltötték már a segélyt, most várják a következőt. Rajtatok csicskákon múlik mennyit kapunk.
2023. febr. 13. 09:13
23/24 A kérdező kommentje:
Orbán Viktor vezérünk segít nekünk ebben.
2023. febr. 13. 09:14
24/24 A kérdező kommentje:
Amúgy látható, hogy ugyanaz a lúzer írogat ide kiadva magát két különböző embernek.
2023. febr. 13. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!