Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebben az évben várható még...

Ebben az évben várható még nyugdíj emelés?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kb. milyen mértékben?

2023. febr. 9. 13:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
minek? messze vannak még a választások, elég lesz akkor emelni
2023. febr. 9. 14:45
 2/24 anonim ***** válasza:
55%
jah, a nyugger a leghülyébb az országban. 25% infláció (50% kaja infláció) mellett, ha kap évente 3x pár százalékot akkor örül és leszavaz.
2023. febr. 10. 08:30
 3/24 A kérdező kommentje:

Aztán a Gyurcsány barátod mit adna a nyugdíjasoknak? Most még 13. havit is kapnak.

Ez a kormány se jó, én elismerem, de ha más került volna hatalomra, akkor még xarabb lenne.

2023. febr. 10. 11:04
 4/24 anonim ***** válasza:

Ha gyurcsány idejében 50% lett volna az élelmiszer infláció, 400 az €, és 25% az általános inlfláció akkor égett volna a parlament.

De a hülye nyugdíjasnak nem az számít, hogy szarul él, hanem az, hogy ki miatt. Ha gyurcsány, akkor fúj, ha orbán, akkor "összehúzzuk a nadrágot és megélünk szerényen"

nincs választási év, elég ha alamizsnát kapsz

2023. febr. 10. 11:14
 5/24 anonim ***** válasza:
addig is csavard lejebb a fűtést, és most a gyógyszer is fel fog menni, nehogy a vérnyomásoddal baj legyen
2023. febr. 10. 11:20
 6/24 anonim ***** válasza:
Jah, és én nem is éltem a kommunizmusban. Nem úgy, mit te, aki ma is tapsikolsz a hanyatló nyugatnak, a ruszkiknak, a pravda szintű propagandának, a rögzíett áraknak, a tervhivatalnak. Mondd csak nyugodtan, párttag is vagy ugye? Nem kopott volna el a munkásőr kabát, most nem fáznál, de hátha lesz egy kis emelés idén is.
2023. febr. 10. 14:11
 7/24 A kérdező kommentje:
Sötétben tapogatózol és fingod sincs a politikáról. Az a baj, hogy az ilyen buta emberek szavazata is annyit ér, mint egy orvosé. Remélem nem szaporodsz.
2023. febr. 10. 14:32
 8/24 anonim ***** válasza:

Nem lesz nyugdíj emelés

De soros, brüsszel, gyurcsány miatt, szóval megnyugodhatsz (amúgy meglepődnél komcsi proli, hogy nekem milyen végzettségem van, neked viszont biztos, hogy nem orvos, mert akkor nem nyekeregnél, hogy ugye emel a gazda)

2023. febr. 10. 18:41
 9/24 anonim ***** válasza:
Ha faval futesz tul civilizalt ember nem lehetsz. Ez sokmindent elmond rolad. Szerintem kerj meg par kobmeter fat a Viktorkadtol, aztan az eleg is lesz a kovetkezo valasztasokig.
2023. febr. 10. 18:50
 10/24 anonim ***** válasza:

13: könyörgök csak fát ne kérjen! a NER-nek ha az utókor szimbólumot fog választani, akkor a láncfűrész már így is igen esélyes rá. Amit lehet vágnak, hogy a helyén betonozni lehessen... Lásd a gázár emelésre adott, akkor lehessen vágni a természetvédelmi területeket is válaszukat, vagy gyakorlatilag az összes NER-es projectet a parlament környékétől a ligeten át bármeddig.

Ha NERenceken múlna, akkor már nem lenne fa az országban

2023. febr. 10. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!