Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebben az évben várható még...

Ebben az évben várható még nyugdíj emelés?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kb. milyen mértékben?

2023. febr. 9. 13:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Jah, és persze az ilyen "csakanyugdijemelésjöjjön" alakokat nem érdekli, mire elfogy az erőd őr régen már csak 1.9méter hosszú fa dobozban fognak gondolkozni, így örömmel tapsikolnak ennek is
2023. febr. 10. 18:54
 12/24 anonim ***** válasza:

#14 teljesen egyetertek azzal, amit irtal. Nagyon nem latjak a fatol az erdot. Regelnek a szemilovesekrol, akikor meg annak a kozeleben sem voltak, de hogy az unokajuk jovojet ellopja a NER, azt mar nem veszik eszre.

Egy kis nyugdijemeles, aztan esti ima Viktorkanak, minden rendben is van.

Ezek miatt az emberek miatt van szarban az oszag, de hat tul sokan vannak, nem lehet veluk mit tenni. Menekulni, max azt. Aztan egyek meg, amit foztek.

2023. febr. 10. 18:58
 13/24 anonim ***** válasza:

15: sokáig azt hittem, hogy majd ha nem lesz tanár, nem lesz oktatás, akkor legalább felemelik a seggüket, hiszen az mégiscsak az unokát érinti.

Erre mit hallok? Hogy úgyis túl sok a képzett ember, bezzeg a jó kétkezi munkás, és még hálásak is, hogy a kis Bécikéből hála a nagyúrnak segédmunkás lesz, vagy összeszerelő a gyárban (mert már szakmát sem oktatnak rendesen).

Mekkora király, megvédték az országot, legalább Bécikét nem műtik nővé. Jah várj! de mégis, nővé fogják műteni, mert Bécike lelép nyugatra melózni/tanulni, az alkesz kommunista nagyfater felé sem néz

2023. febr. 10. 19:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Gondolom te meg a 9. emeleten laksz azt anyád tálcán viszi be az ételt, amíg netzel a szüleid által fizetett árammal és internettel kisfiam. Közben rajtad a két kabát meg a kötött sapka. :-)
2023. febr. 10. 19:15
 15/24 anonim ***** válasza:
18: nem mi nyekergünk a GYK-n nyugdíjemelésért már február elején :)
2023. febr. 10. 19:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Kilencediken papa?

Tudom, hogy vidéken ott a kádár kockában ilyen nincs, de segítek! A 9 emeletes házak 99%-a panel, ha nem, akkor házközponti fűtésű. Ha akarnék sem tudnék vacogni egy ilyen helyen, mert nem lehet azzal spórolni, hogy nem fűt az ember.

De szerencsére nem is kell ezzel számolnom, a hőszivattyús fűtésnek hála nem kell azon töprengenem, hogy behordjam a fát a kertből.

Az zavar csak, hogy a hárommal arrébb szomszéd ugyanilyen kádár árva, mint te, na neki nincs mivel fűtenie nyuggerként, így szemetet éget, büdös tőle az egész utca.

2023. febr. 10. 19:20
 17/24 A kérdező kommentje:

Na megnézem hétfőn délelőtt ilyen nagy lesz-e szád, amikor mész az iskolába (kabátot jó vastagot húzzál), vagy ha kicsit idősebb vagy mész szépen szolgálni a munkahelyre, termelni nekünk a nyugdíjat, meg a romáknak a megélhetést. Büdös szolga!

Vagy van még egy opció, ingyenélő ifjú vagy, aki a beteg anyádék nyugdíjából élősködik.

2023. febr. 10. 19:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Nyugi öreg! Évek óta a hanyatló nyugaton élek, ahol nem csak sokkal magasabbak a keresetek, de olcsóbbak a termékek is. Ne izgulj te értem.

Én is csak azért izgulok az erdőkért, mert veled ellenben én szertem Magyarországot, és nem csak addig érdekel, hogy a gazda tarra vágja az egészet.

2023. febr. 10. 19:39
 19/24 anonim ***** válasza:

"ha kicsit idősebb vagy mész szépen szolgálni a munkahelyre, termelni nekünk a nyugdíjat, meg a romáknak a megélhetést. Büdös szolga"

Na pont ezert hagytam ott az orszagot 10 eve. En nem fizetem senki ilyennek a nyugdijat, az tuti. Persze te meg itt kunyeralsz magasabb nyugdijert, aki meg azt kifizeti neked, nem tiszteled.

Olyan messze vagy a valosagtol kerdezo, hogy az mar orvosi eset. Ja bocs, a leendo orvosoknak a tanaraival is kicseszel most, szerinted ki fogja az eleted megmenteni? Senki.

2023. febr. 10. 20:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Ne fényezd magad szolga, úgyse hisz neked senki. Itt én is hazudozhatnék magamról, hogy pl a Szilícium völgyben dolgozom tudósként, csak pont ráérek közben itt gyk-n a valagamat vakargatni.
2023. febr. 11. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!