Kártalanítanak amennyiben bankkártya visszaélés történt?
Az nem ugyanaz. Nem vagyok kizarolagos hibas. Bartha Szilvi megadta az adatait megis segitettek neki.
A bank.pedig gondolkodhat neki.mi a fontosabb... Egy szamara bagatell osszeg ami nekem rengeteg penz, vagy a hirneve hogy esetleg meglatjak valahol hogy leirom a tortenteket.
Nem tudom miert a bankot veditek talan a bunozonek is tapsoltok es karorvendtek? Ebben az orszagban ez a szokas mas karanak orulni? Es meg mindig nem koltozhetek Magyarorszagrol el 4-5 evig mig a fiam kiskoru... Es a szuleim is zsarolnak pedig irany Ausztria!!!ott nincsenek ilyenek es nincs bunozes! Tessek belekotni most h nem hasznalok ekezeteket! Igen gyenge idegzetu vagyok valoban ezert kell velem szepen beszelni!
Banki visszahivas letezik masik hasonlo esetben megtettek...
Nyilvan a bank nem fogja visszahivni az autovasarlassal kapcsolatos osszeget mivel az jogtalan... Es az nem csalas ehhez talan nem kene hasonlitani!!! Kizarolagos felelos akkor sem vagyok! Szepen hatradoltek nem.segitettek a masodik osszeg lopasa villamgyors volt az elso utan mire kapcsolt a bank annak kampec. Szoval mas bank hasonlo esetekben segitett az ugyfelnek ezert is tamadok.
Osztrák bank által kiadott kártyádrol is ugyanúgy leveszik a pénzt, ha kiadod az adatokat.
Ez 100%-ban a te sarad. Ezzel a hisztériás rohammal amúgy nem is fogsz semmit elérni, mert egyből látják, hogy beled nem lehet kommunikálni.
Hiába vitatkozol velem, nem vagyok 100%-ban hibás!!!! A bank cserbenhagyott és mulasztott. Hogy lehet hogy más bankoknál megoldják a problémát? Ugyanilyen esetben segítettek, közbelépett a biztonsági rendszer és segítették az ügyfelet? Úgy h kiadta az adatokat? Hogy van ez? Mi ez a diszkrimináció?
Az autóvásárlás egy tisztességes üzlet, ez meg egy lopás, adathalászat kiber bűncselekmény! Nem hsiztériásan írtam a hatóságoknak és a bank vezérigazgatójának.... tényeket.... belső vizsgálatot kérve....hogy miért történt ez a mulasztás? Vagy segítenek, vagy a társadalom minél szélesebb körében nyilvánosságra hozom az eseményt! Most a banknak mi a fontos: a hírneve, vagy.....?
az igaz h osztrák bank által kiadott kártyáról is... de ott nincs Ausztriában s Svájcban kiberbűnözés! És az államplgárok is jobban összetartanak nem úgy mint a magyar. Mert a magyar a honfitársával velejéig romlott!!!! S inkább "dögöljek meg én is mint hogy a közös jó érdekében összetartsak" És direkt bántja a másikat iylen gonosz mint a magyar, nem létezik a földön! Valahogy kibírom ezeket az éveket még hogy itt kell élnem.... Nekem nagyon de nagyon gyenge az idegrendszerem, más országban empatikusak lennének itt meg mé inkább bántanak! Te magad is a bűnözőt is véded, mintha örülnél a káromnak és hogy jól tette! De cáfold meg kérlek! És csak akkor írj ha szép finom stílusban írsz nekem. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!