Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kártalanítanak amennyiben...

Kártalanítanak amennyiben bankkártya visszaélés történt?

Figyelt kérdés
Jó 1 hónapja komoly rablás áldozata lettem. Vevőként jelentkezett egy ember, és nem az áru kellett neki a jófogásról hanem a pénzem. Hamis oldalakra terelgetett és a bankkártya adataimat csalta ki. Nem hagyom annyiban a dolgot folyamatosan döngetem az asztalt, bankkártya reklamáció elindult és a rendőrségi feljelentés és az áldozatsegítségtől ügyvéd. Visszatérítik a káromat? A pénzt amiért én dolgoztam meg? Közel 4 havi fizetés.

#lopás #bankkártya visszaélés
2023. jan. 2. 11:17
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel bárki bármit vesz utána menjen a bankhoz reklamálni hogy kérem a pénzem ?

Nem én vettem, hanem loptak. Ő "akart" venni az angyalarcú b*d*s qrva, de nem kellett a bikini hanem értékének 300xosa!!!!!!!! Ezt csak Magyarországon engedik megcsinálni.....?

2023. jan. 2. 12:14
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak itt. Máshol is van ez a típusú csalás.

De nem a bank felelőssége, ha te önként kiadod a bankkártya adataidat.

2023. jan. 2. 12:34
 13/52 A kérdező kommentje:
Még 1x mondom, h nem a b-d-ös k-rv-nak adtam ki, hanem hamis oldalnak (banki oldal foxpost) így vezetett félre..... Nem vagyok szeretetadomány h egy r-b-ncnak adjam ki!!!!!! 2 ismerősömnek visszaadták őket is hamis oldalra vezették ez valami villanyszámla fizetés volt.
2023. jan. 2. 12:48
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted kinek a hibája, hogy te eladóként egy kamu oldalon megadtad a kártyád adatait?
2023. jan. 2. 12:58
 15/52 A kérdező kommentje:

Honnan a b-d-s p-cs-ból tudtam volna, h hamis a foxpost oldal meg a bankom? és a msik 3 ismerősöm, aki közül az egyik bankos, honnan tudta? És az szerinted kineka hibája 14/14-es hogy a teljesen azonos klón oldalt nem ismertük fel?

Talán nem a kormánynak kellene megtanítani az embereket, h NEM SZABAD LOPNI???? És nekik tenni ez ellen?

2023. jan. 2. 13:00
 16/52 A kérdező kommentje:
Vagy még tapsoljunk is a tolvajnak, h jól tette, ügyes volt így kell csinálni egy elvált gyermekét nevelő édesanyával aki külföldre nem költözhet jobb és több pénz reményében gyermeke kiskorúságáig?
2023. jan. 2. 13:01
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nagyon sok ilyen oldal van, ezért nem tudják mindet lekapcsolni azonnal.

Ezért a megelőzésre próbálnak odafigyelni. Felhívják az emberek figyelmét az internetes csalásokra. Én kb. hetente kapok ezzel kapcsolatos figyelmeztető üzeneteket a bankomtól.

2023. jan. 2. 13:20
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

még jó hogy megtiltottad!!!!!!! a rendőrségnek, ezzel minden megoldódik.

eleve eladóként miért adsz meg bármilyen bankkártya adatot

2023. jan. 2. 14:10
 19/52 A kérdező kommentje:
Honnan tudtam volna nem is értettem.. mindenesetre RUGALMATLANNAK KELL LENNI A JÖVŐBEN! Csak számlaszám v email cím paypalra! aztán ha nem, akkor kapják be a f-szom!
2023. jan. 2. 14:26
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig bankszámlaszámot kell megadni, ha pénzt vársz, nem bankkártya adatokat
2023. jan. 2. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!