Kártalanítanak amennyiben bankkártya visszaélés történt?
Ennyi erővel bárki bármit vesz utána menjen a bankhoz reklamálni hogy kérem a pénzem ?
Nem én vettem, hanem loptak. Ő "akart" venni az angyalarcú b*d*s qrva, de nem kellett a bikini hanem értékének 300xosa!!!!!!!! Ezt csak Magyarországon engedik megcsinálni.....?
Nem csak itt. Máshol is van ez a típusú csalás.
De nem a bank felelőssége, ha te önként kiadod a bankkártya adataidat.
Honnan a b-d-s p-cs-ból tudtam volna, h hamis a foxpost oldal meg a bankom? és a msik 3 ismerősöm, aki közül az egyik bankos, honnan tudta? És az szerinted kineka hibája 14/14-es hogy a teljesen azonos klón oldalt nem ismertük fel?
Talán nem a kormánynak kellene megtanítani az embereket, h NEM SZABAD LOPNI???? És nekik tenni ez ellen?
Mivel nagyon sok ilyen oldal van, ezért nem tudják mindet lekapcsolni azonnal.
Ezért a megelőzésre próbálnak odafigyelni. Felhívják az emberek figyelmét az internetes csalásokra. Én kb. hetente kapok ezzel kapcsolatos figyelmeztető üzeneteket a bankomtól.
még jó hogy megtiltottad!!!!!!! a rendőrségnek, ezzel minden megoldódik.
eleve eladóként miért adsz meg bármilyen bankkártya adatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!