Kártalanítanak amennyiben bankkártya visszaélés történt?
A bankod biztos, hogy nem fog kártalanítani. Nem az ő hibájuk, hogy kiadtad a bankkártya adataidat.
Ha megtalálják azt, akinek megadtad az adataidat, akkor tőle lehet visszakövetelni a pénzedet. Egy ilyen ügy általában hosszan elhúzódik és nem valószínű, hogy visszakapod a pénzed.
Nem hittem volna, hogy van olyan ember, aki még bedől ennek a csalásnak. Tele a net hasonló sztorikkal
Fejezd már be a privát üzenetek küldését!
Hiába hisztizel, te jártál el felelőtlenül.
De nem a bank adta ki az adatait hanem te . Te hibaztal nem a bank , ne tőlük varj megoldást . Rendőrségre kell menni és feljelentést tenni.
Ennyi erővel bárki bármit vesz utána menjen a bankhoz reklamálni hogy kérem a pénzem ?
De a bank nem szedte vissza! Ja és hamis oldalra vezettek!!!! Másik banknál ügyes informatikus visszaszedte!!!! Itt meg kényelmesen ültek a babérjaikon! AZ ÉN PÉNZEM, ÉN DOLGOZTAM MEG ÉRTE!!!!
Természetesen a rendőrséget is zaklatom, megtiltottam nekik, h ismeretlen tettesre hivatkozva lezárják az ügyet!!!!!!!! Ügyvédem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!