Ilyenkor mi a teendő a munkaügyi központnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ausztriában dolgoztam eddig. Ahogy hazajöttem, bejelentkeztem a munkanélkülire. Most nem rég ki kellett jelentkeznem, mivel úgy volt megyek vissza, viszont elég sok egészségügyi probléma feljött így sajnos nemtudtam vissza menni. Mondtam az Úrnak aki intézte az ügyeimet,hogy jelenleg tanulok(nem nappali tag.) , és januártól lesz munkám, akkor tudnak alkalmazni majd,most már erre az 1-2 hétre nem. Viszont jött egy levelem a munkaügyi központtól,hogy holnap menjek be mert találtak nekem egy esetleges munkát. Ilyenkor mi a teendő? Lehet rosszul tudom, de én úgy tudtam,hogy ha kijelentkezek már a munkanélküliből akkor már nem ajánlanak munkákat,csak az ellátás alatti időszakban. Veletek volt már ilyen? Köszi ha tudtok segíteni.2022. dec. 12. 09:02
1/2 anonim válasza:
"de én úgy tudtam,hogy ha kijelentkezek már a munkanélküliből akkor már nem ajánlanak munkákat,csak az ellátás alatti időszakban. "
Miért ne ajánlhatnának, ha még nem tudtál elhelyezkedni? Maximum nem fogadod el a felajánlott munkát.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod, de tényleg nem ajánlanak már azután ha kijelentkeztél, nálam az volt a probléma,hogy elfelejtettek kijelenteni miután bent voltam. :)
2023. febr. 10. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!