Mi újság van mostanában az mlm-es "csalók" házatáján, hogy megy az üzlet ebben a rossz válságos időben mikor hatalmas az infláció is?
31/
Igen gerinces dolog mindent sokszorosáért adni ami nem ér annyit meg az én másokon is szeretnék segíteni duma mögé bújni,na meg a nem mindig olyan termék mint aminek beállítják dolog.
33/
Akkor mondj egy olyat ahol nem a saját hasznod nézed meg nincsenek túlárazva a termékek mellékelt kamu körítéssel.Szerintem nem fogsz tudni egyet se mondani.
35/
Hát itt az országban most a legtöbb élelmiszernek meg egyéb dolognak kamu az ára szóval olyan lehúzás itt élni mint egy mlm-ben vásárolni.
@22
...ha tudná, abból élne...
S nem minimálszinten a mókuskerék-rabszolgaságból.
38/
Akkor se élne mindenki ebből mert mindenki nem lehet sikeres az mlm-ben és ez nem hiedelem hanem tény.Nekem nem egy ismerősöm van aki csinálta és bele tett apait anyait még se lett belőle sok.Azért írom ezt mert tudom,hogy az mlm-esek mindig azzal támadnak,hogy de nem tettél bele eleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!