A zöldségek ára miért növekedik mostanában?
Figyelt kérdés
Értem, hogy gazdasági válság van. De a zöldségek kereslete nem lett alacsonyabb, szerintem a kínálat sem lett kisebb. Sőt, a benzin árának csökkenése miatt még a szállítási költségek is alacsonyabbak, nem?2020. ápr. 17. 14:00
1/12 anonim válasza:
Azért, mert mindenki hasznot húz a válságból ahol csak tud. A játék konzolok árai is 20-30%-al emelkedtek a karantén óta, mivel most megnőtt irántuk a kereslet a karantén miatt.
2/12 anonim válasza:
Minden ára növekszik te hülye. Kivéve pár dologét pl benzin.
3/12 anonim válasza:
Minden ára növekszik te hülye. Kivéve pár dologét pl benzin.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Ne mindig a vasarlo oldalarol nezd a dolgokat ... te sem adnad olcsobban ha kereskedo lennel.
7/12 anonim válasza:
Szerintem hamarosan civil war közeli állapotok lesznek itt.
8/12 anonim válasza:
Mert alakul az élelmiszerhiány a vírushiszti következtében. Hamarosan éhezés várható.
9/12 anonim válasza:
Na, megérkezett a szokásos rémhírterjesztő huhogó is. :-DDD
10/12 anonim válasza:
"De a zöldségek kereslete nem lett alacsonyabb, szerintem a kínálat sem lett kisebb."
Hát ha szerinted, akkor biztos úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!