Meddig feszítheti a húrt Cser Palkovics? Kicsit sok mostanában a kritikus nyilatkozatokból nála.
Ez egy megtervezett dolog a Fidesz részéről.
Varga Mihállyal is szoktak ilyet játszani.
Mondjuk jelenleg ő tűnik a legértelmesebb fidesznek.
Nekem a többivel sem lenne bajom de hiányolom az önálló ötleteket valamit a pártsablontól való eltérést.
Gondolok pl. Hídvégire aki Sorosozik ha kell ha nem.
Persze, persze.
Mindig azzal jöttök, hogy a fideszben mindenki azt csinálja amit Orbán mond, aztán amikor meg ott van újra meg újra hogy nem azt teszi, nem azt mondja, akkor meg jön a szokásos szöveg, hogy majd kicsinálják érte.
Kicsit sem zavar titeket, hogy a fidesz nagyobbik részéről már ezt elmondtátok, és mégis ott van mind a fideszben.
Cserpa alapvetően nem rossz szándékú ember. Persze az, hogy fideszes, sok esetben megköti a kezét; voltak megnyilvánulásai, amelyek tőle teljesen idegenek voltak és messziről bűzlött a habony...
Tény, hogy próbál lavírozni a város érdekei és a fideszes párthűség között - több-kevesebb sikerrel.
Nekem teljesen más mint a legtöbb fideszes polgármester. Igaz én leginkább Szalayt ismerem. A vén örömlányozóst. Hát nála mérföldekkel korrektebbnek tűnik.
Facebookon is szimpatikusan nyilvánul meg. Szalay pedig még a híveivel is lekezelően beszél.
#7 A teljes valóságos nem biztos hogy meg fogjuk tudni. Lehet hogy volt a miniszter meg közte egy indulatosabb telefonbeszélgetés, vita, amiben olyan módon nyilvánult meg - akár okkal is, de ez nem menti fel - ahogy nem beszélhet senki a felettesével. Ezt soha nem fogják elmondani, egyikük sem. Majd hallunk egy hivatalos okot, amit nem tartunk esetleg olyan súlyosnak, hogy azért le kelljen valakit váltani.
Az ilyen leváltásoknak mindig van oka, csak nem mindig kötik kívülállók orrára, hogy tovább ne mérgesedjen a helyzet.
Ne izgasd fel magadat, kérdező!
Ez csak a megszokott, ócska fideszes színjáték a hívek tovább butítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!